[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
然後屌鏡粉搞彎香港樂壇
笑死
講事實等如白卡
Off On 係正
Idc 完全唔知唱乜9
有才華食女跟本天經地義
for the record, 我都係估2026年年頭先完約(5年約)
唔好講人哋
明明有睇造星
我都真係認唔到
好心唔好再做埋啲懶係嘢嘅創作
off on呢類韓團型嘅歌/never never land呢啲咪正囉
果陣soching都未話要退團
但網民係咁叫佢退團,叫佢咪撚阻住collar發展
佢先出聲撐soching話8-1=0姐
點會係多口
得罪講句
真係塞到佢哋嘅話
姜濤就唔會肥過隻豬啦

Collar女團又喺外地
有偶包都情有可原
(對比第一個團綜真係大咗好多)

Mirror都唔知要乜偶包
又話sell貼地努力
好易認 勁似梅小惠
個樣從來無串過
係有排多名牌廣告就有班人衝出嚟屈佢閪面
但造星4一出場開始已經好多表情
少食多滋味啦呢啲嘢
真係認真做跳唱組合嘅話個標準同其他人對佢地嘅批判就會harsh好多
多啲夾埋做下節目已經好滿足
雖然有730常駐 但冇yoyo
https://youtu.be/UTSZE6Rdhfs?t=172

02:52

許寶情侶式輕撞佐治
根本就大班廢老台打手每日工作嚟,有班打手任何post都會提鏡仔然後恥笑一番,好明顯係抹黑工程,當然亦有班人屌佢又屌,
我覺得主要係expectation 嘅問題
星期四呢啲係預咗咁嘅樣
夏天成班圍威喂玩下又一集
但星期一同三係差過expectation
明明係團綜但完全唔吸引
你未知soching決定嗰時咁樣搶出嚟講唔知係跣緊Soching定跣緊Collar
idc都係offon作曲班底
我都覺得玩吓無所謂
但係認真爭獎嘅話 啲人一定唔同睇法
Mimi好難威脅到俞真嘅市場喎
四個叻女嚟
搵到自己綜藝定位但又無衝突
真係笑到仆街

我男友好憎韓國綜藝
依套係佢唯一追住睇

起碼都放上youtube同streaming platform俾人聽下啦
錄音用咗錢用咗時間就咪鬼收埋
屌講起就嬲 yoyo季前賽首歌已經石沉大海
好撚憎Idc 1句中文又加2句英文
Idc 你普通人聽 完全唔知佢想表達乜野
好多講lolly talk紅呀 唱歌好呀
應該都冇真正了解團人
全團人名都未講得出
純粹係為屌而屌

新假期 東方新地 on9谷 呢啲
完全係香港毒瘤娛樂傳媒黎
而家低賤到買facebook十萬人既谷 連登ac黎做打手造新聞
就係點解會多人信先?
問題係佢自己都未知soching決定
(個時間點應該係連Soching自己都未決定)
咁樣衝咗出嚟咪危囉

即係好似有個同事你未知佢係咪辭職
就衝出嚟話“我哋一team人嚟㗎,無佢無我啊”
搞到好似情緒勒索緊人咁

雖然知佢唔係想咁佢係真心膠
咁始終都係當日同穎琳拍pre-wedding最有夫妻相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞