[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
一隊EOS已經屌打全部女團
Viu其實都睇幾重佢哋
WinWin Sica都有歌出
Pixel又多節目拍
依個節目又有新歌 又排舞 海外出show
資源真係俾得多

應該佢哋幫公司搵唔少
仲好睇過error 個4件老野

一代新人葬舊人
係人都知ASH係淫底,點解仲有著咁密實
有男有女後生好睇好多
啲互串又有chemistry 咩人設都齊
另外嗰啲真係好悶
最尾一路倒數一路播返十幾日啲片段
記錄住佢地嘅經歷
又勾起觀眾一齊見證嘅回憶
viu細台慣性冇收視

加上mirror博殺期(有一定知名度

出show 拍戲 拍劇 比起留糸「公司」做節目更符合經濟效益
Sica有好多偶像,對個個都好熱情姐。
Marco一開頭誤會左佢有嘢。
而家大家都知道對方無嘢,做返bro同螢幕cp都幾好
馬友去日本拍緊啦~~
唔係啦,佢地無咩廣告同收入。

馬友會有集講,今年George 先有錢剩。

Viu幫Ash亦做好多節目,明顯唔係因為佢地搵多定少。

Viu對簽咗嘅造星仔女一向都幾好。
成晚都好sharp
一直覺得freebus 贏mc 係因為mc 比賽中段應該已經簽咗唱片公司
其他同意

除咗winwin rap 好難聽
同佢條仔造星V決賽時一樣都係好難頂
完咗呢個節目

覺得george 除咗靚仔同咸濕搞笑

其實佢認真講野都好有point
拖手時freebus 仲有用手指掃下yoyo 隻手
睇一&三套團綜

絕對fact checked 呢12+7 條友絕對係扮friend
仲有嚟緊呢個月大把yoyo睇
真,連阿神Alina右乳都仲有嘢撈
係klau唔知去撚咗邊,係咪完約走咗
可以睇馬友 EP 40 camping個集,George 收起咗綜藝mode認真講,好多都中point
mc完造星係自己發展霉咗成年
一年之後簽華納先開始有起色開始紅
免費巴決賽當時係評判分極高
mc係民選冠軍全民投票高但評判分低

我自己覺得評判角度又冇睇開造星嘅話
就咁睇pheobus高大靚仔又跳得舞
覺得mc淨係得唱歌咁掛
所以話啲專業評判都未必估到大眾口味
真,佢跳This is how we roll 同 逆行星都幾好睇。
真心唔錯👍

Yoyo雖然跳得好柔下,但表情管理滿分。
知道邊個時笑下Wink下,又幾好睇。
聽佢講嘢好似幾成熟下
下個禮拜先勁,全部都係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞