[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
從佐治聞衫hyper 呢件事
我估應該未食到
女聲第一句
(反而識唱歌既殿後
George值得擁有更多
oh 原來係咁
mc 都算為自己爭一口氣,造星對唔識跳舞嘅完全唔fair
前傳C位都好睇

佢同yoyo 呢啲so call 花瓶其實幾好睇
咁靚仔又有內涵真係好屈

明明平時覺得佢都係傻傻更更近似煨sir level
既生瑜 何生亮

造星傳統不嬲係節目組一早mark定幾個佢地覺得會受觀眾歡迎嘅人做契仔契女瘋狂力捧 (但成撚日炒車)
星2其中一個就係免費巴
嗰時捧佢用力到到要搵姜濤加持
決賽評判分一定係夾硬做出嚟 四個評判入面有魯生 應該係佢俾到爆分
但結果變咗無啦啦做咗廢契 搞到好多人唔鐘意佢 其實係有啲無辜
綜藝節目真係幫左George 同Marco好多
睇造星2 果陣一直覺得George 好廢唔值得入十強
到 p1x3l 出道初期都睇得出佢係無進步過
Marco 就平均但樣子問題
不過我一路都覺得佢地d歌其實幾好聽
到睇I swim George拍劇又好似唔錯
最另眼相看係同Christian 果個煮野食節目
Marco更加唔駛講 做綜藝幾自然 好笑
兩個愈睇愈順眼
免費巴拍住兩個兄弟連偶包都無埋
台灣表演George 無論唱歌定跳舞都進步左好多
day晴真frd
MC唱歌掂, 但跳舞唔得
免巴唱歌普通但跳舞得, 係贏在技能夠平均
咁你點向阿媽解釋?
呢個節目睇得出佢哋8個對舞台都係有熱誠。

但正如好多人都睇到,除左marco之外,
佢哋唱歌能力仲係好raw。

跳舞能力都要加強。

如果有下季,又有budget,最好係去韓國練下野增值下
樓上198樓先話除macro外, 其他唱歌都係災難喎

kckit8213

2023年8月22日 22:25:40
哩8個應該得Marco唱得,其他一唱慢歌真係災難!
佐治真心好靚仔
以為仲係九展返工見返佐治同免費巴
好靚仔
唔係走寶
係浪費人生
公道講句 星期一weak過星期三
練唱歌係返香港練好啲直接香港上埋台
香港上台問過球記未
星期二 > 星期三 > 星期一 = 星期四

星期五係五界之外cls
咁macro或多或少都有靠同主席既緋聞o黎做soundbite
呢個節目睇得出佢哋8個對舞台都係有熱誠

但正如好多人都睇到,除左marco之外,
佢哋唱歌能力仲係好raw。

跳舞能力都要加強。

如果有下季,又有budget,最好係去韓國練下野增值下

唔少連登人同FB公海人士都睇唔出trash有幾熱誠喎
前排就差唔多日日都有trash
結果VIU都被人屌o左一排

之後日日yoyo
應該安全喇
安全啦,yoyo係人見人愛個種女仔。
IG follower 升得最快就係佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞