[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
係免費巴自己宣布 唔關黃viu事
仆街ASHE都有舉牌手? 自費定乜料,
又陰質又各種意義上都冇料, 支持得佢既人好極有限,又或者同是仆街, 仲有第3樣,死狗公, 狗衝都搵件好D 嫁LA, 依條友會傷你至深後一句唔需要解釋就走撚左去, 做乜撚都得嫁
第一集主要係睇ian同ak耍花槍
都唔止Marco
成個P1X3L都係啦
P1X3L同Yolica三對螢幕情侶好成功
咁啱年紀相近又青春後生男女一齊玩
其實我覺得P1X3L同Yolica開始上係因為佢哋共生
會唔會有機會上下雜誌都好

好想睇佢多啲佢地6個硬照
如果同樣個行程係要排表演+拍綜藝玩樂item
Collar個節目比P1X3L 5G個節目反應差咁多倍
真係星期二個節目組度橋到拍攝都高過人哋一班
viu 識玩真係要捉住呢個機會
市場都冇咩男女pair

有啲真係couple 行出嚟唔襯,鏡就全部鏡安法fans 唔俾佢地有女埋身

呢3pairs 就算打散再match 都會好睇
連soching個名都唔出得
寶x佐治Mk仔女
寶x免費巴s女乖仔
Yo x佐治mk仔食乖乖女
Yo x免費巴乖乖仔女
Sica馬高人設係咩
sica x marco 係friend-zoned

co x yo 係女神加毒男
co x 寶 係有錢人s
Marco x Yoyo 詳見 One Day 約會實況第4集
Trash fans 都是trash
本身諗住呢個禮拜最後一集喇睇埋collar啦,
點知佢哋遂個求神求左好耐已經悶到出街
跟住仲要臉部肌肉訓練真係WTF,即刻熄電視。
我就係其中一個因為主席所以睇馬友,再因為馬友開始留意P1X3L嘅觀眾仍然喜愛我席,不過Marca已死,宜家轉推yobus
之前都有睇下730,但對George同Marco興趣唔係超級大
出左One Day 約會實況,覺得Marco都幾好
宜家睇埋呢個節目,對George同免費巴興趣都大左
3G就唔洗講啦
見人話George同WinWin個煮野節目show到George另一面都準備開黎睇
同埋係睇最後一集先有完整聽一次Pixel既歌,直程覺得佢地舞步好過鏡,應該出啲節奏再強啲炸到場既快歌
希望廣告商marketing同事有睇呢個節目同留意到呢個post
George 煮嘢食個節目係做得幾好,好有心機做同埋真係識煮
幾欣賞佢有喺節目入面用力去推自己鄉下潮洲菜
不過佢三隻嘢唱歌真係要再努力啲尤其George同免費巴
唱歌就算啦,條起跑線咁低,佢地練都最少練返三五七月
出首節奏夠強既歌,啲詞可能中二少少,練齊啲舞,夠型都夠做,歌喉就唔期望
佢地D歌其實幾洗腦
marco 之前秘密搜查官都好睇
潮州菜 定 客家菜
我自己都同你差唔多
都係經馬友認識佢3個
後尾知道球記幾仆街之後就覺得要gchi下
逆行星唔正式出首歌咁浪費
啱啱睇完 viu近期最好同最有意義嘅綜藝

起碼真係幫到幾個後生多啲機會實現夢想
睇完collar 更加覺得p1x3l 5g 好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞