[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
可能嗰期師兄退隊,成個節目同個MV好似好強調
佢地無野,佢地好堅強,佢地係一team人
所以又劈瓦又瀑布又相撲
派定心丸俾fans咁
但同時候又拍佢地軟弱嗰一面
成日喊
真係唔知佢地製作組想點
SICA - 信之卷 (20230613_P1X3L 5G 台北限定)

Alan Chan
Views
Jun 14

https://m.youtube.com/watch?v=TKzvLpDijxc&t=3m10s
@lhc5113
2 months ago
唱得好好,你本身日系聲優聲,唱呢首日系兒歌style啱曬

exact7ly
就算日本聲優唱歌都糸呢𠆤水準
電音intro + 頭四句最型

音樂上聽佢地最後兩首歌同埋睇咗佢地臨散之前個show
我反而覺得佢地本來係已經開始摸到轉型之後做歌個方向
(好唔好聽另計,我覺得I'm sorry正嘅)
好似開始搵到少少曙光就突然玩完
所以背後應該真係背後發生咗啲大鑊嘢
事後天衡IG有講自己做錯咗事傷害咗啲兄弟
而家成個節目完晒再諗返
呢個trip對佢地bonding應該係有幫助,同埋應該係解開咗佢地一啲心結 (睇得出佢地好放唔低soching)
但拍成節目俾觀眾睇就真係差啲
星期一要讚正副隊,真係好努力帶起氣氛
下弦其餘幾個都算投入
上弦就唔知搞乜,連Edan都拎唔出膠戰嗰種從容同投入
反而Ian冷面笑匠有時幾好笑
https://www.instagram.com/p/CZ1zEfqP6fo/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
俾大家睇多次P1X3L 3G畫面有幾美好
有時我覺得佢哋口講太強調一條心反而好怪,係關係好嘅睇互動就會知,正如你睇星期一都明顯見到某啲人係特別靜,成日企埋一邊咁,Error會互相攻擊但我唔覺得佢哋關係差,可能女仔真係乜都要講出口男人好多嘢心照,其實唔使一日到黑我哋點點點好似口號咁嘅,偶然真情流露可能感覺仲好
真係有年半了
當年啲造型化妝同而家都差好遠了
一路睇住佢地 都冇為意變化咁大
初頭入嚟做手腳嗰陣就係見到呢6個人

以為 歐鎮灝 有感言冇機會講

原來P1X3L果part畀節目組cut走

P1X3L5G感言 1:39P1X3L感言

jamie wen
Views
Aug 22

https://m.youtube.com/watch?v=UTSZE6Rdhfs
Ash前夫有冇去現場睇表演
咁你應該話根本係堆me拿自己carry
個製作組弱智咁撚樣
都唔知做乜鳩
集氣第2季
其實可能真係男人fd同女人fd相處方式唔同
同埋佢地團又真係經歷咁多毀滅性嘅打擊同創傷
想一齊行落去嘅話多啲正面說話互相鼓勵都係需要
再搞要上台表演嘅話唔該預多啲時間俾佢地排練
下次應該有海島與少年同天氣之女啦啩
當日在場...表示梁祖堯真心ON9...叫D FANS自己自動換位...話咩到邊個表演既就讓前面俾相關FANS向前....
上Youtube 聽返 逆行星
屌 viu tune 到d聲on9
本身正常發揮
咁少準備咁差狀態出show,難為佢哋,難為我哋
mkv真係血汗工廠黎 去到得7日要拍哂啲綜藝 由朝拍到晚 仲要抽時間練歌練舞 日日訓得3-4粒鐘都唔知有無 出show前一晚仲要拍同呀祖傾幾個鐘計 預鬆多幾日時間準備都無
marco高要求,唔夠時間練寧願唔solo
反而ash唔知邊度黎既自信lead 1part
George 食yoyo
Alice 食freebus
睇左第一集覺得佢哋好尷尬
連同事都不如
而且唔明點解揀天生二品
佢聲底好,人悶
完全係收起長處放大缺點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞