[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
上咗youtube但唔上streaming platform,激死人
旋律平啲唔好太大上落或者直頭rap主導,節奏要強,唱嘅位少啲music break多啲用嚟dance solo,舞編得力水勁啲,搞掂
佐治靚仔勁多
睇左呢季先追返嫌疑事件簿
好多歡樂

事件簿佐治同濠B都正
濠B集集都坐監
好L慘
有聲大哥啲集數又係好正
呢套幾好睇
但冇咩noise
無制限做嘅水準有保證
不過可能呢套冇乜癲嘢,題材又唔係好大眾,嗰時都唔太多人睇
講起其實P1X3L第一次一齊拍嘅節目大海男兒(嗰時仲未成軍)都係無制限
但現實中其實係免費巴同愛麗絲最熟(Alice自己喺live度都有講三個入面,免費巴成日整蠱佢同串佢又會邀請對方跳dance cover)
然後佐治同sica又係最熟,相愛相殺但又會互相鼓勵!咁唔通A0…同Yoyo??
Yoyo 唔似會鐘意 Marco 呢啲細佬型
one day 約會實況已經試過下
免費巴訪問都話希望放上音樂平台
https://www.instagram.com/p/CwSB80IvqOs/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

season2

希望唔駛等咁耐

膠戰等新年 sp 再等s3
等左好耐
想睇P1X3L 5G喺間宜蘭大屋到玩下嫌疑事件簿
睇左呢季先追返嫌疑事件簿
好多歡樂

呢套幾好睇
但冇咩noise

呢套睇逆行星 yt 底下 cm 見人介紹先睇返
真係慘
比女追但唔啱心水
鐘意條女又唔鐘意自己(鐘意自己呀哥多啲)
快啲出首慘情歌啦
主席玩呢啲講大話推理game死鳩硬
o個集節目內容好似暗示

一開始yoyo入行後, macro係對yoyo有意思
而yoyo day 1 已經落閘
所以cp既野,其實一切都是「煙絮」(出自馬友一周年果集)
即係主席配macro
純粹係吹出o黎
作用係掩眼法
我就係其中一個因為主席所以睇馬友,再因為馬友開始留意P1X3L嘅觀眾仍然喜愛我席,不過Marca已死,宜家轉推yobus
但現實中其實係免費巴同愛麗絲最熟(Alice自己喺live度都有講三個入面,免費巴成日整蠱佢同串佢又會邀請對方跳dance cover)
然後佐治同sica又係最熟,相愛相殺但又會互相鼓勵!咁唔通A0…同Yoyo??
Yoyo 唔似會鐘意 Marco 呢啲細佬型
one day 約會實況已經試過下
真係慘
比女追但唔啱心水
鐘意條女又唔鐘意自己(鐘意自己呀哥多啲)
快啲出首慘情歌啦

仲可以揀穎琳喎
LARP 其實有得做,
依家viu咁多人
開多季應該好好玩
就算failed晒都會好睇
佢成個中學淨係追佢中一好鐘意嗰條女
就知佢係一個好長情好癡情嘅人
咁快放低到yoyo?冇咁易喎
咁佐治同sica完全係bro feel既(兩個互躁底好麻甩)
同marco起碼仲有小小友達以上,戀人未滿既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞