其實世界上有冇邊一個政府係成功過逆轉「生育率一路下降」呢個問題?

479 回覆
453 Like 12 Dislike
你失緊業 坐食山崩
但成個地球財富係仲係上升緊
非洲嗰一堆生育率超過3嘅國家仲係啤緊出嚟。

你越援助佢地,佢地唔餓死就係咁啤。
臭閪蚑那憲法其實係將臭閪蚑那賤蛆分為公民同人民兩種
大把分臭閪蚑那賤蛆只係停留係公民依個level
原來連日本都跑贏香港
不過而家啲人會偷渡歐洲死亡率又再低啲 佢哋又豬乸咁生
有,以色列

但原因係巴勒斯坦人的黏魚效應
死毒撚冇女埋你哋單喺度左賴右賴
你看到連登仔就明白學歷愈高愈反耶
小共同體強大,上層建築自然強大,高等知識分子世界公民天然反共同體
唔好將工業國家的異化人口同農業國家比,缺乏市場化的傳統國家多個人只係多雙筷子,欠缺異化人口金融危機同人肉電池的性質
以前就話有土地兼併流民問題,自從發明咗化肥,除咗外敵入侵,有啖飯食就滿足的平民好難影響到傳統威權政府,自相殘殺的共產黨國家又係另一回事
伊斯蘭化
愈係文明進步就愈少人生仔
呢個係定律黎
生仔最得最多既都係D on9落後垃圾蟈家
其實唔難
搞多次文化大革命殺到啲知識份子死得7788淨返嗰啲蠢人就會係咁生
有D戲會講 中女一定要自強,享受生活
連h動都多左中出內射
屌到大肚都繼續中出內射
最後生埋餵奶又屌過

以前舊個啲反而好強調中出即飛外射
食過就算
點解係bebop
法國係19世紀已經生育率跌破2
同期英國德國仲有2.幾
邊個話?
歐美係大城市低姐
但日本總人口由高峰少左成2百幾萬

日本國民人口連減14年 首次全都道府縣均錄得跌幅

原文網址: 日本國民人口連減14年 首次全都道府縣均錄得跌幅 | 香港01 https://www.hk01.com/article/923340?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
差成0.6
人地有成個家族互相扶持做back up
猶太人仲要個個都勁有錢
其實真係無咩可以做
等啲老人死晒
後生提早繼續遺產同土地(講緊正常有道德節制既家庭,唔係酗酒爛賭負債個啲)
有返空間可以育兒
咁咪谷到生育
講到尾就係人太長命
呢點麻生太郎一早講過
不過俾人屌到反艇

香港情況都係一樣
死老野住晒市區公屋
後生想搵樓都難
仲要高地價+納米樓
生條毛?
咪個個痴老豆老母住
有啲直頭結埋婚都係痴4老住
泡劇黎黎去去咪差唔多
主角個個都龍傲天
一係勁有錢一係窮得黎iq過200
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞