Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
英國有Armored Bus行街都唔差啦
鬼佬應該係鐘意Titanfall果類既機甲
係日本上個月開始每星期週末都係全國Yodobashi 舉行試玩會,每次都爆場,投入嘅宣傳費用完全冇得比,我估罪大有份support ,全部Yodobashi 都係用ps 5 demo , 連渋谷花火師嗰場都係 重有我見鬼佬係YouTube 直播多數都係問有冇elden ring DLC 知到同elden ring 無關之後都全部收聲,得反日本人繼續興奮
Steam版係咪25號朝早先裝得game,有冇得早一兩日預先裝game?
零件少過前作
應該有pvp掛
Pvp仲跨平台
因為部位數少過前作?
https://m.youtube.com/live/_uWSDQeRrYk?feature=share

有係有, 但得罪講句暫時睇落好垃圾
硬鎖鬥火力組甲9射
我直頭Q&A叫人買實體版, 可以放二手
我就係咁諗
審美唔同
未玩過SD, 不過估計同你講嘅好大分別
首先肯定無儲bar大絕
另外跳躍同三種boost都係分開操作, 同埋原則上唔係以敵人為軸心移動
鬼佬連對機人作品的認知黎黎去去都係得幾套
更唔講連AC係from出的都唔識
日本game真正打入鬼佬市場其實唔係耐架咋
諗起依個
play station hk個facebook今朝出post打錯發售日期
120 fps + ultrawide

Fromsoft終於跟上時代
想知有冇得砌完將部機改名
跟住拎出去俾人睇埋我改咩中二病機體名
你個角色名夠中二咪得
white glint 或者水沒王子
名無人睇架,整痛機吧啦
source: reddit
幾舊水支持下啲stages幾有心思
音效都係
隻驚係玩咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞