Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
依隻動作game 黎,就算唔lock 都係半自描
最後打last raven嘅老坑表示唔用hard lock有以前7, 8成
2000fun呢部分不嬲都衰,寫就唔清唔楚,問又唔知
只可當無咁買
剩係諗下有得同一時間又用真三一又用神高達,又可以隨意放佢地d絕招果下已經值回票價
外國偷跑左好多日 係無得開live 同無得出攻略咋
想知pvp有冇得強制禁止硬鎖定
FPS??????????????
等睇支那又禁
大豐支國集團
翻牆作戰
Ace差少少係可以將機戰由戰棋小眾變動作game既轉捩點,可惜R開始柒左

1-3集都玩到廢寢忘餐
被新手boss屈機
我覺得唔關R事
動作game做落去都唔會夠鬼佬廠鬥
高達game(應該話所有大ip game)死症嚟,一大舊budget落咗版權度,整game果陣又要諗嘢please fanboy
邊個做都係死
所以我最後都係無refund 再買
如果steamdb 有show 你擁有嗰個DLC ,咁就有,無就真係無
搵兜甲兒揸翼霸咁
貌似Optimisation幾好
3060ti 1440p 全開都有90fps以上
想問下係咪類似gundam vs gundam咁??
未玩過前作諗住入坑
我都知機甲game係小眾,但如果佢整好少少/有而家魂系加持,我諗成件事差好遠,至少fromsoftware整好過bandai自己整

同埋我指動作game大眾過戰棋game主要,機戰本身係可以向呢個方向轉形高返d人氣,隻r加埋psp嗰隻令呢件事變得更加無可能,1-3都係神作,呢兩隻伏到痴線
無得鳩射無限彈差好遠,ac全部野都計彈/en

同埋無step

Lock硬鎖就好似令隻game簡單左,以前真係要手動lock人
無啦,笨大都無心整game,整多幾隻伏game呃下人買模型好過啦

除非呢隻ac6大賣
睇你點睇,479同359只差個decal
但decal本身其實點畫都得
網上啲人已經癲咗了
AC sell難玩難免會隔走左好多人
最慘係
有料到嘅廠(e.g. fs)打響咗個名一定係整original唔會整ip game, 有錢做乜要同人分

大嘅ip holder (e.g. bandai)亦無誘因出錢整game
game又唔好賺,出goods出膠出紙都抵玩過出game

結論:gundam永遠唔會有好game出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞