Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
訂咗ps5 版,應要12點先玩得
ps5 可唔可以同pc 連機打?
https://www.youtube.com/live/CxO8uDaHNT8?feature=share
Special briefing
41分左右講3v3對戰情報
有respawn, 殺死對手會加分, 高分一隊贏
有隊長, 殺敵方隊長會高分啲
今代會更加著重單機模式
不過講真如果要長玩都係要上網pvp
未有情報,不過估計三個平台唔互通可能性比較大

Story trailer 617衝去炮台特攻嗰招
係core擴張機能之一
睇吓PS5版會唔會偷跑先
唔偷跑就24號晚先訂
雖然會買PC版, 但未決定用手掣定kb mouse玩好
https://www.youtube.com/watch?v=0Tk5YA4WRrg

01:09:00左右有好多場PVP
老實講暫時感想都係auto sighting/硬鎖性能太好, 啲接近武器homing又勁, 連射擊武器都唔太睇得出用硬鎖有咩缺點

另外就係依個不斷重生殺人玩法感覺上好悶
Btw據說matching系統無分rank, 今代似乎都係唔多重視對戰
↑fk...段片已經無得睇...
PVE arena應該有rank
但PVP matching據說無玩家rating
到時兩個都用下咪得
有冇pve
我仲諗緊買咩版
其實冇玩過
一直都好想試下
40位觀眾抽一個出來,得一分鐘時間砌機出擊,初見任務仲要係一隻未上市的遊戲,已經有果種操控技巧、彈藥管理同果斷決定性。

就算佢有玩過舊作,佢即場的表現,基本上同新人類基拉一樣現場tune機,非正常玩家能做到的事來
係,琴日睇直播都覺得好精彩,希望有偷跑,即衝去買
仲玩緊柏德3
邊有咁多時間
呢隻黑仔 唔係打魂系旗號仲要撞正帕德之門3
討論度低好多 銷量一定慘淡 唔知仲會唔會有7
佢咁強都守唔晒全部
我玩唔知要卡幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞