Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
唔同booster 唔同距離 唔同腳 唔同距離
我打死左一隻,其他幾隻痴住上面開雷射好痛
佢係飄完抽頭定點 我無咩理 多血就得
其實四足都可以
打完四只先打boss 易d
越牆好難
買 上空飛彈x8 配劍
輕輕鬆鬆
刷錢都係靠佢打一王
但係佢成日飛去戰鬥區外射嘢,D MISSLE仲可以U字打你背...一係就飛到老連咁高,你一昇高就變左正面望住佢食哂彈...
換返支RPG蠃左了,一炮再斬
魂系Game Pass了 太Hard Core 起碼都比難度人簡 果時玩ACE幾開心 而家又係搵黎玩自己
唔岩玩退了 等Starfield
ps2年代玩過整左部自由高達咁款機
但好難控制又薄血
玩到一半主線就無再玩
會唔會有parts係個場地打打下執到?定都係買同送
l3 飛 沖埋去 劍斬 落地 飛彈 重覆
佢飛出去就企牆後面等佢, 佢一入黎就去佢下面, 佢完全打唔到正下方, 佢一停機就飛上去斬, 打爆黃血落去CD 再上去斬直接就4成血
蜘蛛我用4足, keep 住半空打(避曬近攻)
雙背songbirds, 一手gou-chen, 一手curtis儲氣射
三支榴彈中曬一定打down佢

又一個
終於過咗
用打摏機一下扣勁多
裝左個突擊裝甲晶片之後點按先出到(鍵盤)
剛剛過左
2足
左手劍
右手laser手鎗
左右膊頭飛彈

boss最危險係單發grenade同埋phase 2 火劍
grenade追尾能力驚人, 唔可以不停向同一個方法行/避,
彈幕quick boost盡避, 食幾粒扣好少血, 睇機會沖埋去斬, 把劍扣佢個pulse shield勁多, 同時要不斷放飛彈, 其實同打直昇機差唔多
聽講act 3 cut 咗好多嘢而家都考慮緊係咪應該擺低隻game 過半年先玩返
咁又魂系
我想爆埋switch十三機兵先買
整icon個功能點用
唔知點㩒上色
痴線 隻艾兒點打
半血又係會轉mode 又飛得勁快lock 唔切
都唔知邊個咁大整古 個個以為魂系 做下功課先買game啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞