Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
食完飯,開著ally,諗住開game玩,仆佢個街要unpack返5xG data...
鐘意魂千其唔好買 唔係魂黎
請問啲實彈步槍手槍有無得手動reload?
用急救包之後過關會唔會扣維修費? 定係淨係計血量?
手制 三角+你想要reload嘅武器keyborad
LM
3060ti +1
1440p 90fps以上
用雙手槍射一輪好快見紅
之後一ROUND直接秒左佢唔好比佢四圍走
諗住放lunch出去買game今晚打
點知冇晒ps4版
手制定keyboard
我反而等BG3 fix多d bug先再玩落去
要4隻腳先夠跳
一開始邊度有脈沖鎗
我打兩次用劍就過到了

互射佢都唔痛既
係 我成日鳩射最尾就出事
有冇人Steam版用 PS4/PS5 手掣經藍牙連PC ?

畫面識唔識得show X O 口 R1 R2 ?

未玩淨係知boss好難,但估唔到難到咁
我用ps5手制係show到
最後四隻用拳頭其實還好
因為打Down一次就唔會四圍走
而且拳頭仲幾高傷下
我初見都係唔小心用到冇彈最後拳頭都過到
下個Post標題一定要寫住「唔撚係魂系」
屌 1 尾王好撚難打呀
卡住哂
明明跟佢教學禁Y同RT
仲係成日都換唔到彈搞到成日彈切
可以答你絕對唔係,大把野打到入鬼佬市場,機戰係上埋steam先開始賣得好返d,因為之前淨係打日本市場先係佢失敗原因,笨大再放棄鳩做就係再差既原因,鬼佬先好呢d,反而係架仔自己唔支持機人番

同埋ac打到入歐美市場都係笑話黎,以前d系列作仲少人玩過機戰,只係魂系令成間公司多左好多人留意佢先敢重推返ac啫
知道個機制要你點打
但硬係覺得跟佢個機制就變左外鄉人
要好近先detect 到,掃描都冇用,等佢開完槍dash 過去,記得升高啲,射中一兩槍就會跌落嚟,跟住就點打都得
除咗第一隻之外騎牆嗰三隻都係咁打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞