Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
快啲退 你只係打贏新手教學
後面相信有排你卡
盡早退錢
我好懷疑直升機會嚇走成班第一次玩既人退錢
卡咗幾粒鐘,chapter 1尾王
磨左一晚先收佢皮重甲流冇可能過到換輕甲打椿機遊擊左半個鐘先得
我新手打直升機都覺得幾嚇人 自己射又冇咩力 人哋密集火炮 第一次見條血硬到咁心諗係咪劇情必敗或者打半血 結果發現打全條 仲得3枝水我諗緊係咪我唔啱玩 好彩上連登見人話近戰易打
好正 係d輕機槍難避d
睇PS獎盃 18%人 直升機都過唔到
就係剣先易…
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1692926232.A.77B.html

在近年來我們的遊戲中,
初次首領戰或許即便失敗,也能繼續進行下去,
但這次我們決定讓玩家挑戰成功才能繼續。

因為這是一款需要不同戰鬥策略的新遊戲,
所以我們希望在一開始就讓玩家明白這點

在本作中也沒有改變的事情是,

正因為陷入困境時,你應該採取的是攻勢,

以「在被幹掉前幹掉對方」的精神來面對這個局面,
我想你就能殺出一條活路。

你娘親今朝大約七點正式開波, 計埋買&食飯時間
到依家終於打贏依隻野
據說依隻仲要只係ch1 boss
點用飛踢?
好撚好玩

古達牌直昇機
第一尾王終於過左
你老味係都要用戰車 中裝
裝哂榴彈砲 脈沖泡
一破盾 秒左佢 半血後
要打到開放arena, 之後打贏一個 arena對
就得到chips x2, 之後去os tuning度追加飛踢攻擊
劍都睇下揸機果個點用睇twitch好多都係當正自己古鐵咁直撞過去 但係部機冇古鐵咁厚甲呢

根本唔洗鳩斬慢慢出都贏
原來係咁
直升機都過唔到
真係要檢討吓自己
成班廢物
唔該你先,岩岩按CTRL加速飛去斬 同隻野換血斬死左佢(死左4次先蠃)
真係冇法否認今集啲boss係癡線 已經唔係老唔老手問題
打左三粒鐘先過到
最後轉用四腳 , 十連飛彈 火箭炮 打椿機
貼到實一實先殺到
重打直升機係難左 用返套普通甲
初見係唔難的 但重打 痛左
又唔好咁講,新手連點郁都未有得練,難過係正常
我都係啱啱上水望下先知大鑊到教學關boss都咁多人過唔到
咁隻呼拉圈點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞