Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
唔關事 速裝頂唔到
彈幕點都食到 破盾要中距離 咁中距離 shout gun 就硬哂
武器又唔夠勁
半血後 火劍大撚到範圍 仲有招範圍火
好在雙雷射加農 加榴彈砲 秒到佢
打左幾粒鐘
刷錢換重裝打
好撚有feel
呼拉圈到時有得轉裝點都試到一個自己啱用
新手一開頭冇嘢都未用熟就直升機係有啲慘嘅
呼拉圈到時有得轉裝點都試到一個自己啱用
新手一開頭嘢都未用熟就直升機係有啲慘嘅
重打佢痛左 勁左 飛遠左 成日出場
初見裝又廢
無合作
得pvp3v3有得一齊玩
㗎坦克難打到 啲視角好煩
呼拉圈反而我要用一開始把步槍同劍加飛彈先過到試過重火力反而收皮
Btw我用二足pulse+劍破佢罩再用雙垂直missile削佢血
其實佢啲攻擊主要係支單發炮同火劍有威脅, 後半重點唔食火劍就ok

不過你研究到點秒佢更好
要係設定操作指引轉
強化人36都癲喎 初見就出飛踢
大家用手制定keyboard mouse多?
重裝高達好正
有關打到boss 冇彈要沖埋去拳頭
一句,師兄鍾唔鍾意大型機械人?
鍾意就去馬,魂唔魂同呢款無咩關係,
唔通我鍾意玩高難度戰棋又問下適唔適合?
做乜撚野隱形個幾隻scan唔到
琴日睇人玩,我覺得似槍 game 多 d
隻game睇人玩
同自己實際操作完全唔同feel
有陣時無得怪人屌老屎忽
有人玩隻 game 應該係鼓勵
係魂系老屎忽先會先人外鄉笑人廢
我好少玩動作 game
我自己用手制玩槍 game 好廢
係上年 Elden ring 之後先追哂 fs d 出品先有 d 心動想試玩 ac
睇 game play 又覺得呢隻感覺太唔同
過多排睇下咩環境先
其實都唔係槍game 事實上你基本唔需要瞄準 真係整機同玩意識
Pc嘅話買咗試兩個鐘唔啱玩就退錢囉
威 好想幫你含
會操壞啲掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞