Armored Core VI Steam版8月25日早上7時JPT玩得, 大家請定假未?

1001 回覆
27 Like 12 Dislike
arena應該有坦克俾你咁屈一次
平時mission就唔好喇
乜原來pvp要打贏蜘蛛先有咁痴線
平時打兵仔俾人圍已經好易殘血
任務評分係同clear 時間有關?
打嚟打去都得係得C/D
Arena啲盾四足唔用tank屈可以點打
聽你哋講終於打到,之前仲諗住避開啲子彈慢慢拉打
有冇人打operation wallclimber拎到s rank
完全唔明拎s嘅條件係咩
唔肯定咁答你應該睇完場拎幾多錢 你開小d槍試下
R3即係lock死一個敵人, 轉視點都唔會改?
cls隻蜘蛛招踩勁難避
打到邊先
利申打到嘔血
Same,轉會柏德之門
50% of the bad reviews on steam are because people can’t beat the tutorial boss lol

So I’ve been going through the negative reviews on steam and I’d say about 50% of them are people seething that they tuned the tutorial boss up to 11 haha. It’s been pretty comical reading them all.
https://reddit.com/r/armoredcore/s/MzOSNXseoL
Reddit先有人講緊
asmongold卡到懷疑人生
第四章尾王難到on9
佢打到懷疑人生
獻醜
近身 + 雷射加農
岩岩打完 4 足 雙雷射加農 左榴彈砲 加雷射手槍
一打down 就狂爆佢
全身火箭ez mode黎
打依隻我暫時體會係好留係地面, 要屈佢頭頂
cls隻蜘蛛招踩勁難避
打依隻我暫時體會係唔好留係地面, 要屈佢頭頂
利申響地面拎左支榴彈轟佢老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞