J家討論區(5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好仆街 講到犯罪果個係nino咁
人地tobe係正統 瀧澤秀明係拯救平野脫離景子嘅英雄
你點可以咁講嘢
反正咩都係噂 爺愛只係噂冇證據!
咁撚多爺愛
訪問下仲在社既爺愛有咩睇法囉

定呢家退左社就係原罪呀
你可唔可以搞清楚先後次序先, BBC 9月採訪, TAKKI 10月走, 只不過當時大家都未知咩事, 到BBC 3月報導出街,大家先明TAKKI當時點解走得咁急

TAKKI 就半年時間開咗公司, 收咗幾條靚, 啱啱就有條靚出咗道

咁阿景子呢半年做咗咩呢, 無, 咩都無, 佢可能諗住有咩事講句知らなかった就過到骨, 明明佢有半年時間可以做好多嘢, 佢有心最低限度可以同talent 單聲, 等佢哋決定去留. 同合作夥伴講聲, 咁人哋都可以提早部署, 係要搞到而家咁核突要人哋公開同你割席既. 佢啲警覺性低到笑死人.
僕は一番近くでジャニーさんのやり方を見てきましたから。
僕ができることは責任を持って全部やりきろうと思っています。
當年講到自己同Johnny san 咁近距離,但係出事就話唔知
今年的我打倒當年的我
https://twitter.com/niiiiiiiko49/status/1701062863643881934?s=46&t=-QB4a2KBfd1lSu6uYcX6ew
個陣講到比呀姨迫走奪權好無辜賣慘
依加就話識得開分公司撇清關係保護藝人好叻叻
總之Takki就是對的

唔好d八卦雜誌講咩都信到十足啦
森永冇割
多剛剛仲搵左大西流星出廣告

久光都冇割
仲有喜多川報夢俾佢呀 啲記者唔問下滝沢而家仲有冇報 叫佢問下喜多川件事係點
兩個都係承繼喜多川遺誌嘅繼承人 啱晒啦
追星唔洗追埋經理人公司同老闆架
Tobe有邊個人冇食過J家資源
唔洗踩J家棒Tobe咁肉酸
希望森永撐住唔好好似mos burger咁反口
呢個時候見到新cm
連代表色都用翻J家時期就唔好怪人笑佢地係二号店
反而好奇J家會唔會俾啲歌嘅版權tobe
連手越都可以唱翻自己係J家時期嘅歌
都有機會既
NEWS d歌係JE出既都唱得
其他唱片公司既應該都會鬆手
Tobe都係J家2號店 佢地有簽過其他非J家仔咩個個食咗J家資源先紅踩J家都算好多J家飯自己都屌 捧tobe果啲真係當正退咗社就甩身咁當初食咗咁多資源又唔講
呢個時候出新cm好勇 實好多「正義人士」屌 希望佢地撐住
屌兼洗板
好似話snowman飯除左買不二家產品連股票都有買
如果森永都keep住現有cm嘅話可能關西飯都會買股票
想問下櫻井翔佢係當freelance?退所自立門戶定點?
唔明白
間公司意思係
除非可以直接同藝人簽約
否則現時終止合約
只係比面sho+唔想得罪fans既講法

如果個個人都係咁做J家就冇錢賺
除非J家更新藝人合約啦 唔係應該冇得搞
我估資歷高個堆先有可能
森永真係唔再續約
早排已經講左現階段播完唔會續約住
冇一刀切下架停播
仲響呢個時候播拍好既新CM
已經好勇
算係咁啦,森永5月已經有同丁家溝通
又唔係一刀切永遠唔再合作,只係話現階段唔更新契約
丁家賺咁多唔該請可靠嘅pr team同律師團隊保護自己嘅藝人
不二家好似係因為果時營業差到就嚟執 搵snowman代言就起死回生 尋日睇twi仲見好多日本妹去不二家買排晒長龍唔知不二家撐唔撐得住
J家大把錢啦而家J家都係話呢一年分成直接俾藝人 不過啲CM都走晒都唔會再返嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞