J家討論區(5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
咁我都相信佢決定嗰陣,唔會考慮埋人地咁大偉大既
但為自己都好人之常情
同埋事實上都可能俾左其他人新既選擇(即使佢無諗住咁做)

之於回力鏢,當時同依家形勢差好遠好難直接比喎
佢算日本第一個,獨立又無退團,個人約同團體約分開, 前無古人架
我就係因為佢老婆啲嘢fans轉anti
兩公婆都癲癲地,老婆鐘意selfie影下啲情侶衫arashi goods,老公就默許
仲要第一次比周刊爆咗之後,傳分手,又album solo寫分手歌扮慘,跟住第二次比人爆仲一齊緊,印象中冇幾耐之後就公佈結婚,仲要話以後唔可以寫伊藤綾子個名出黎,因為佢已經係一般女性
屌呀……
咁我相信大部分人就算離開都會簽新agency,始終要有返咁上下地位先可以獨立之後依然有job
呢個真嘅
係呢個無左J家帝國靠自己既時代, veteran 就算唔大紅都餓唔死
可憐啲未有bargaining power 既後生仔啫
我淨係記得同佐佐木希同一個位selfie原來仲有咁多嘢
V擔: concert前? 我地井之原副社長,當年係concert"入面""親口"同fans發表添呀
雖然井本身路線唔係儲女友粉,但我估當時點都有fans好大衝擊
講到尾都係諗清楚乜野對自己最重要,然後做左選擇就要承擔後果 (唔係話結婚有錯不過所有野都有得有失)
同埋同啲member溝通清楚囉
以前SNS冇咁發達真係一件好事
二宮單嘢因為佢老婆個blog,嗰時有太多相睇,太刺激
啱啱search返先記起,廿週年夏威夷concert嘅時候,伊藤仲喺blog post自己去咗夏威夷度假
嗰時仲話二宮成日話腰痛,開完concert係咪要伊藤幫佢按摩返條腰
即使係結婚嗰陣高調到係con親口講、又上埋電視既井社長,之後都係好低調
只可以話呢啲野都係nino默許,以佢咁精甩尾又點會預計唔到個後果,但佢都係選擇左咁樣....都無咩好講
只可以話降擔我表示理解
只可以講係真愛
回咩力標
KP係因為退社分裂
嵐係本身已經停止活動
咁大差別都回力標?
有朋友當年睇現場
佢話完場之後見到個女仔坐咗係代代日個樓梯到喊
重聽到個女仔話「點解佢要結婚呀
雖然我自己係欣賞artist既角度黎欣賞V多啲
但當日啲井擔又真係幾令人同情既
開開心心諗住見生人,點知整單咁爆既野, 真係會有陰影
佢老婆真係好挑釁
係咁影相放料
偶像背後女人唔易做,要好多忍讓我都明
但係一再不必要地挑釁真係唔明佢諗乜
搞禍你老公既事業其實有咩好處
Tver

如果係真
係咪頂唔住群眾壓力
倉哥世一
乜咁似我老豆啲自拍

好似以前嗰啲長圖碌最尾有jump scare
KT咩都未決定 應該係指合約方面?
不安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞