J家討論區(5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
btw 2人ichiban
れん爭氣
勁多人開緊雖然我懷疑佢有學歷要求
學歷要求係咩?
好似開到嘅人一係大學畢業一係講嘢正正常常
有冇講嘢唔正常嘅例子
睇平野蛙化就覺得冇個人sns 係丁家保護自己人嘅方法
不過上田ig都唔太正常
上田ig正
希望其他人學下多d互動
自發光開ig 今晚有ig live重大發表
http://instagram.com/ryosuke_yamada_j?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
仲要係無budget既J家二號店......
暫時啲片同硬照都有一陣無budget既除
非嘲諷, 但真係好睇下社長收一堆元J刷完話題之後做出啲咩黎, 唔係人地當係笑話
二号店好難同J家比,J家家大業大又咁多現役團可以賺錢budget多都好正常
不過真心好奇收咁多元J家人可以做咩
所以先諗, 如果佢走返J家同一條路線, 好難同財雄勢大既本家比
女idol都唔會得肥秋一套商法, 男idol其實應該都可以有另外既路線
所以真係要睇過左衝流量呢一期, 社長可以做到啲咩出黎
好現實,J家係流量密碼,fans肯洗錢飯嘅忠誠度高到難以理解
Kpop靠海外活動同商演賺錢,又係難跟
靠J家個title去keep住熱度係最低成本,出到首TikTok 爆紅嘅歌應該係最理想嘅出路
出個人寫真集
仲要出兩本
不過佢開個人ig係因為照顧其他JUMP担唔想用group個acc宣傳自己嘅寫真真係扺佢咁紅
碌Twitter見到個cm,只要有成績同誠信嘅話事務所就唔會限制artist
山田涼介又真係幾有說服力,ig,Twitter,個人youtube,仲要係同一堆J家外嘅人打機live(係屋企身邊冇staff)
準備食花生
睇下Jr東蛋有冇野宣佈
睇佢live先第一次見人打機可以咁嗲咁可愛咁無戾氣
大我係radio講翻佢首solo歌本來因為唔可以用自己做嘅歌,但係佢好堅持想用自己嘅歌就去搵社長傾
仲以為阿姨唔會理呢啲小事
わっしょい竟然冇嘢宣布
同埋encore個ig直播短到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞