J家討論區(5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我返緊工,收到呢個消息,即刻想嘔
唔係sz飯都覺得sz 飯好慘
今年個成年禮又消失左
Raul 西拓
令和成年禮(2023-2023)
我由2016年就飯佢地,之後由5->4->5
->4->3 ,我真係好傷心呀
睇哂兩次蛋巡今年福岡頭場風磨已經喊咗
(雖然我比佢更早就喊)
老實講諗唔明有咩係一定要solo先做到
SZ本身都唔係好多團活?
佢都可以照出solo歌solo con架姐
退團唔退社我覺得某程度上嚟講仲hurt

前排先仲講話會咁樣行落去
忽然就話要退團不退社
隔離咁睇覺得當SZ飯係咩
真心好hurt,仲未接受到呀,我
又話要一齊行落去
仲話唔會放棄做idol
咁講仲hurt過話咩想去海外 想專注做演員嗰啲
好似姐係講緊 我對公司冇不滿 只係唔想再同其他3個一齊咁解
睇Twitter 好似時光倒流翻去錦户亮走嘅時候
走果個當初有幾努力付出左幾多而家想為自己夢想努力,希望大家支持佢

其他人冇努力咩 fuma地上波幾乎全裸咪又係為左個團
而且退團唔退社更加難理解
我係路人, 一路覺得kenty呢個玫瑰王子人設去到三十幾歲就會好油
要可能搵下啲新技能轉型, 我諗佢自己都有呢個心, 去練英文做採訪咁
但勢估唔到三十歲呢個關口佢既答案係咁...
賣CP賣團愛咁落力, SZ fans真係慘
佢哋初出道追過3,4年 有幸睇過2次5人CON
當初五人好哋哋, 跟住玩格差玩得太過份頂唔順走人
對今次健人退團凈係覺得驚訝 因為佢成個人都太適合做IDOL
咁佢哋都話大家傾咗好多次 咁最終都留唔住佢都無辦法啦

好多時明星講的野聽下就算啦
之前追Jr咪又係講到好努力做落去
最後咪又係退團
呢個團畀公司咁樣管理法,齊人咁耐已經好神奇唔計請病假
留隊3子同時開ig
IG又壞左
仲要喺番宣講“新しいアイドルの形を作りたい”、“国外のアイドルとコラボ”…

即係點呀?拋棄佢地3個但又想其他人一齊做idol????

我係💙担都理解唔到 好hurt囉
我諗佢係咪想做韓團果種idol 唔係J家果種
所以先咁講 (咁諗又好似好d)
但佢呢d咁正統J家王子樣
想像唔到佢走韓團果種idol係點樣
wtffff

Wtffffffff
終於有啲好嘅新聞
不過真係估唔到呢兩個人會結婚
大家都係震驚個對象同年齡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞