J家討論區(5)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

見證歷史
仲未update label名
即刻諗到IMP.
我即刻有啲擔心佢地會因為個full stop而比人屌
Fans name 係咪冇得再叫Jasmine
唔會嘅 覺得west外人觀感唔錯
好多時候外人可能冇點在意 最在意嘅係fans同haters
好似無人罵 啲人剩係問 最近full stop 係咪好流行
紅白係好有國民性嘅指標
但咪又係成班圍威喂 得啲老人家先睇 (no offence)
與其上紅白 不如上多幾個rock live/戶外show
俾多啲唔係飯嘅年輕人識咪仲好

淳太くん想台灣開演唱會 我地以海外live做目標吧
KK仲有得抽飛
好想睇

依家先回應

雖然呢句「方針不變」都有啲曖昧
但睇黎有機會本來要畢業變左唔駛 真係人生難料

利申:好鐘意睇dash 太一岸コンビ,原本做好晒佢要走既心理準備
睇嚟製作組同tokio有幫手留人
好記得當初太一親手帶岸入dash班底,明明嗰陣dash已經加咗慎太郎同リチャード兩個後生勁幫得手唔愁冇人當然岸都做得野
但係啱啱嗰集dash有メシ遺産
明明岸以前有出過但片頭無剪佢落去

希望至少種米同新宿仲有
上次新宿種嗰3個大西瓜沖走咗佢真係喊咗咁
如果得返種米可能只會好似二宮玩昆蟲咁一年一度

本身好鐘意只有TOKIO同staff嘅dash
但都明佢哋已經/邁向5字頭都要搵啲後生加入
5人團變到得返3個又的確造就咗個時機
5人時期嘅dash真係好正,尤其啱啱搞dash島嗰陣
5個未大透嘅麻甩佬一齊開拓一齊執野食一齊玩真係好正好奔放
一開初加後輩嗰陣唔係幾接受到佢地要收心湊仔
就算依家慣咗好耐都係覺得有代溝
始終差左唔只一兩輩
起船屋鋪地板嗰陣leader唔記得咗留位起樓梯
醒起之後勁失落然後松岡好落力咁安慰佢
最後搞到在場3個人都喊哂
呢啲真係只有TOKIO 5人先有嘅畫面

有後生就有前後輩之分
年紀上真係生得佢哋出
始終都恭恭敬敬係會有啲距離感
宣傳易

Hey!Say!JUMP首個串流EP
已於各大音樂平台上架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞