澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會

咁你仲唔走
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會

一出cc台班人又正常返

垃圾cc台
係外國學PPL有樣唔好就係好易出事
唔知點解外國堆Cessna出事的機會率特別高咁

你分到個地步做香港同外國
點同你玩丫巴打
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會

咁你仲唔走

我點解要走
人地勇敢追夢 樓上班人就留係屋企笑鳩人
起碼人地都完成左佢夢想

我都想學揸飛機
但係好窮無錢,你教我點追夢?

咁咪努力啲學好啲英文去報國泰考機師囉 窮係令好多野難左,但唔係萬用嘅藉口 有時都要認自己廢
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會

咁你仲唔走

我點解要走

話呢度係精神病院但係又瀨死唔走
邊個先係精神病
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會

咁你仲唔走

我點解要走

邊個先係精神病

正常人可以隨時隨地出出入入,精神病人就要俾人困著冇自由。可惜你條on9係後者
換轉係大陸人
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會

咁你仲唔走

我點解要走

邊個先係精神病

正常人可以隨時隨地出出入入,精神病人就要俾人困著冇自由。可惜你條on9係後者

隨心所欲想講咩就講咩 點樣俾人困住冇自由
衝出黎柒
扮道德聖人就唔好留喺兩登
沒有誰比誰高尚

冇人扮聖人

我並不同意你的觀點,但是我誓死捍衛你說話的權利。

我哋表示同情唔代表你地唔可以恥笑
戰士戰死了的時候,蒼蠅們所首先發現的是他的缺點和傷痕,咧著,營營地叫著,以為得意,以為比死了的戰士更英雄。但是戰士已經戰死了,不再來揮去他們。
於是乎蒼蠅們即更其營營地叫,自以為倒是不朽的聲音,因為它們的完全,遠在戰士之上。
的確的,誰也沒有發現過蒼蠅們的缺點和創傷。
然而,有缺點的戰士終竟是戰士,完美的蒼蠅也終竟不過是蒼蠅。
去罷,蒼蠅們!雖然生著翅子,還能營營,總不會超過戰士的。你們這些虫豸們!

偽善左膠係中意post d垃圾文然後成班圍爐

你又何嘗唔係自命見解獨到 看透世事既垃圾憤青
又唔係殺人放火 佢都係追佢自己個夢
唔小心意外過身 咁都要比連登仔鞭屍
痴撚左線? 咁中意仇富點解唔去仇啲殷實商人?
班毒撚成世人嘅唯一夢想就係得屌二次元囡囡之嘛 無辦法達成咪笑下其他人追夢囉
又唔係殺人放火 佢都係追佢自己個夢
唔小心意外過身 咁都要比連登仔鞭屍
痴撚左線? 咁中意仇富點解唔去仇啲殷實商人?

鳩毛都未出齊唔好怪佢地
無知最可怕,學飛機冇人話一定要學到PPL/CPL, 學到solo都係4,5萬搞得掂既事,番工既你,肯儲下都一定有,咪撚賴係有錢人玩意
扮道德聖人就唔好留喺兩登
沒有誰比誰高尚

連人性都無 做咩人啊? 已經唔係道唔道德既問題
戰士戰死了的時候,蒼蠅們所首先發現的是他的缺點和傷痕,咧著,營營地叫著,以為得意,以為比死了的戰士更英雄。但是戰士已經戰死了,不再來揮去他們。
於是乎蒼蠅們即更其營營地叫,自以為倒是不朽的聲音,因為它們的完全,遠在戰士之上。
的確的,誰也沒有發現過蒼蠅們的缺點和創傷。
然而,有缺點的戰士終竟是戰士,完美的蒼蠅也終竟不過是蒼蠅。
去罷,蒼蠅們!雖然生著翅子,還能營營,總不會超過戰士的。你們這些虫豸們!

偽善左膠係中意post d垃圾文然後成班圍爐

你又何嘗唔係自命見解獨到 看透世事既垃圾憤青

我冇認為我看透世事
我擺明憎人富貴仇富垃圾廢青
好過你地扮聖人有優越感笑人懶高尚

我都好同情條友
但係見到d口德撚就好想撚下狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞