澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
扮道德聖人就唔好留喺兩登
沒有誰比誰高尚

連人性都無 做咩人啊? 已經唔係道唔道德既問題

叻仔 cup個有人性印仔俾你

頒個獨特冷血獎比你先啱
你都係想人注意你啫,叻喇
抵死
上高痴撚線 毒撚真恐怖

成班loser酸撚到

連登仔真係唔少窮酸loser 外型心裡都扭曲

但咁先係正常人性,三唔識七死左關人撚事

咁幸災樂禍又叫咩
沒有誰比誰高尚

頒個獨特冷血獎比你先啱

講下野就係想引人注意 咁大家咁話啦
沒有誰比誰高尚

我代表祖國感謝你加快中港兩地人格同步

屌你老母收皮啦,如果嗰個係老人家你趕住笑埋一份,偽善到呢

又唔見有大陸人意外死啲新聞既時候口德道德撚出黎鬧人

你老豆老母死嗰陣又唔見你衝出黎話死得好
沒有誰比誰高尚

你老豆老母死嗰陣又唔見你衝出黎話死得好

你D口德呢
人地勇敢追夢 樓上班人就留係屋企笑鳩人
起碼人地都完成左佢夢想

我都想學揸飛機
但係好窮無錢,你教我點追夢?

你部電話幾多錢?你洗d錢去曬邊?一年去幾多次旅行?
你又知唔知學揸飛機幾多錢?
冇心做既繼續係到叫窮,而有心做既一早已經讀好曬書儲齊錢飛了
沒有誰比誰高尚

頒個獨特冷血獎比你先啱

咁就睇你講咩喇
沒有誰比誰高尚

頒個獨特冷血獎比你先啱

咁就睇你講咩喇

祝你闔家平安幸福美滿
沒有誰比誰高尚

我冇鬧過人

我語氣可能重咗d,對唔住
因果報應
暑假得番三分一
係時候要清下D暑期功課啊
成班小學雞
沒有誰比誰高尚

頒個獨特冷血獎比你先啱

咁就睇你講咩喇

祝你闔家平安幸福美滿

起碼人地都完成左佢夢想

少個崩都唔得呀, 追夢

有scholarship 你又知唔知啊loser
係咪覺得自己係網上面屌人好撚威
追夢,揸飛機係唔係得罪咗你哋?
人哋夠膽追夢,你呢?
係咪覺得自己係網上面屌人好撚威
追夢,揸飛機係唔係得罪咗你哋?
人哋夠膽追夢,你呢?

班友咪踎係屋上連登圍爐笑人仆街
起碼人地都完成左佢夢想

少個崩都唔得呀, 追夢

有scholarship 你又知唔知啊loser

個個都話要錢 覺得自己有能力咪去考Cadet囉
國泰大把公屋機師啦 點會少個崩都唔得
有錢係條路易行d 但Cadet係窮人都玩得既遊戲
連登仔同我老豆一樣
睇到新聞就話學乜撚野人渣飛機
心態同廢老一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞