澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
係咪覺得自己係網上面屌人好撚威
追夢,揸飛機係唔係得罪咗你哋?
人哋夠膽追夢,你呢?

班友咪踎係屋上連登圍爐笑人仆街

Echo chamber
係咪覺得自己係網上面屌人好撚威
追夢,揸飛機係唔係得罪咗你哋?
人哋夠膽追夢,你呢?

班友咪踎係屋上連登圍爐笑人仆街

個爐圍極都唔夠班口德撚個爐既暖
唔知揸飛機high D定企係道德高地high D呢
黐線,係咪因為佢係耶撚就畀正皮
歸位啦

叻仔 cup個有人性印仔俾你

我代表祖國感謝你加快中港兩地人格同步

屌你老母收皮啦,如果嗰個係老人家你趕住笑埋一份,偽善到呢

又唔見有大陸人意外死啲新聞既時候口德道德撚出黎鬧人

你老豆老母死嗰陣又唔見你衝出黎話死得好

你D口德呢

由佢囉
水平係咁上下
唔夠講就要提人老母架喇

其他人話你又要有口德喇
而家人地普通一個男仔發生意外係咪都要話人抵死 已經唔係口唔口德撚既問題 你地係連人性都冇
喺連登唔係亂屌人抵死就型架

黃絲見內地人有意外咪又係咁 口德村村民全面進場

內你老母地咩五毛賤畜
屌你老未
成班都痴9線
人地做錯乜撚嘢呀?

城大囉 城大中國人老人家

黃絲就係要反呢D

重分黃絲
五毛你賺錢前都做下功課吖
客死異鄉都要比你班撚樣踐踏
好,對唔住,我錯,你哋慢慢笑,唔阻你
高登都冇連登咁撚毒舌

好多小學雞
所都叫做死係夢想入面
無憾啦
大撚把人慘過佢
係佢父母慘姐
分清楚好d
係呢個Post見到香港核心價值
有咩值得可惜?玩得就預左風險,你話隨街俾人斬死就值得可惜

唔係架,出街都預左有風險架
要講就講盡d啦,男人老狗
係呢個Post見到香港核心價值

魚旦論2.0
Cls 人地學揸小型機都唔得
積下口德先

真心慘
抵死

懶巴閉學飛溝女型d
跌撚死

你老母真係比狗屌生左你個弱智仔出黎
夠膽係我面前咁講呀 即刻簽生死狀上擂台打撚到你殘廢成世妹下妹下
你有冇腦 咁既野都講得出 死全家啦垃圾

支持巴打 我又join 想打柒連登啲垃圾好耐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞