澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
自己人生冇機會歡樂,咪要望人閉翳囉

咁唔係點呀, 你有咩好介紹丫
樓上班酸撚,得把口唔識自己搵路走
識人窮撚一名,打幾年工儲錢去working holiday
澳洲又賺兩年錢半工讀上去,做緊實習機師
你地繼續慢慢坐係屋企葡萄啦

炒住樓就唔葡萄得嘅
一定要冇錢冇女先葡萄得嘅
憤世嫉俗窮毒撚真係好恐怖

係咪連唯一嘅娛樂都要扼殺埋呀

人生真係有意義

係架喇, 依家上住連登等死
利申 廢, 唔夠膽自殺
有咩值得可惜?玩得就預左風險,你話隨街俾人斬死就值得可惜
上高痴撚線 毒撚真恐怖

成班loser酸撚到

而家人都唔係度都唔知邊個lose

你覺得你條窮酸爛命,你死唔去同lose 會有分別?

好似酸親就係窮酸 我住邊洗唔洗同你講啊廢物
有咩值得可惜?玩得就預左風險,你話隨街俾人斬死就值得可惜

生有時死有時
日日都咁多人死唔通個個都要講句可惜咩
連登仔真係雙重標準到

換著中國人死左會點呢

Rip
諗起佢墜機個陣祈禱叫天父爸b救佢

但fail

有喎, 咪救佢離開呢個世界去天堂囉

救埋我啦喂
口德邨村民全面進場

一陣個學生係內地生就好笑 炒晒車

yes, 即刻笑埋一份
d撚樣係double standard架啦

kappa
口德村民
其實咩野意外
屌你老味段新聞咁多隻字都講唔到出事經過同原因
RIP
屌你老味
依家連去個旅行學揸下小型飛機都抵死
你班友究竟要痴線到乜地步
樓上班酸撚,得把口唔識自己搵路走
識人窮撚一名,打幾年工儲錢去working holiday
澳洲又賺兩年錢半工讀上去,做緊實習機師
你地繼續慢慢坐係屋企葡萄啦

炒住樓就唔葡萄得嘅
一定要冇錢冇女先葡萄得嘅

巧威威呀
我話緊酸撚又無話你窮撚
睇黎你仲柒過d窮酸撚
佢唔係虔誠基督徒 亦都冇大家諗到咁有錢 只係一個敢於追夢嘅人 識佢嘅人知佢對朋友好好 btw上面班黑心撚下個到你地 rip
諗起佢墜機個陣祈禱叫天父爸b救佢

但fail

主的考驗
我入嚟想講rip
但係畀香港嘅網上平台
痴撚線
口德邨村民全面進場

一陣個學生係內地生就好笑 炒晒車

上面有人講咗死者細個讀培道小學

同埋佢係港超聯球隊傑志球迷
我成日覺得呢D學校好鬼流
硬係覺得唔夠專業
憤世嫉俗窮毒撚真係好恐怖

係咪連唯一嘅娛樂都要扼殺埋呀

娛樂都要睇場合啦

平時笑人仆街,fine,咁有d人真係抵嘅。

今次條友做錯咗啲咩,要俾你地笑柒先

純粹係因為人地有錢過自己而幸災樂禍,呢種心態真係好fucked up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞