澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
所以話pre flight check一定要做足
要確保帶夠油先好上天
減少出事機會
連登仔夠對中老年人毒舌啦!

道德撚又唔講???

虛偽撚

係喇係喇屌晒全世界就最公道喇

思維再單一啲啦,講到「道德撚」係一個人咁
人地見上帝,
開心嘅事你班友喊苦喊忽
痴撚左線?
Rip
班毒撚loser囡囡手又未拖過, 平日嗜好就係打飛機, 但搭飛機次數一隻手數得晒
唔怪得佢地怨氣咁重
rip ,有識既人同佢好熟

我都係,雖然佢支持傑志我支持元朗,但都好sad
笑撚左
老豆老母dom左成千萬落個仆街仔度回唔到本了

笑撚左
老豆老母dom左成千萬落個仆街仔度回唔到本了

一個月先搵得18K 我都鄧你老豆老母悲哀

https://lihkg.com/thread/272961/page/1?post=a8b77a2bff1b149651436e16908454c4cf58e2d6
本身都rip
見倒係耶撚 不了
抵死 想做機師

夠你要日日推CCTVB 劇集post 折墜?

https://lihkg.com/profile/38456
唔識渣就咪渣啦 宜家搞到撞爛人地部飛機啦
正一賤種 害人害物
係呢個Post見到香港核心價值

睇人仆街最開心,食住花生最抵讚

你唔笑埋一份就係道德撚
連登仔真係雙重標準到

換著中國人死左會點呢

d口德撚選擇性失明
係呢個Post見到香港核心價值

睇人仆街最開心,食住花生最抵讚

你唔笑埋一份就係道德撚

再次證明香港人同中國人一樣咁高質囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞