澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
唔睇留言都唔記得宜家啲中小學雞仲放緊暑假
意外嘅嘢邊講得埋,行出街都有機會俾車車死啦

但係條傻鳩專登去學揸飛機扮型
玩d 高危活動
肯肯定佢老母叫過佢唔好學
撞死左

咪講句「抵死」

我係佢個frd 係佢想學 佢啊媽好支持佢 所以先飛去澳洲學兩個月
駁唔駁到 收皮未
抵死

懶巴閉學飛溝女型d
跌撚死

你老母真係比狗屌生左你個弱智仔出黎
夠膽係我面前咁講呀 即刻簽生死狀上擂台打撚到你殘廢成世妹下妹下
你有冇腦 咁既野都講得出 死全家啦垃圾

你自己把口咪又係咁賤 收皮啦

玩d 高危活動
撞死左

咪講句「抵死」

我係佢個frd 係佢想學 佢啊媽好支持佢 所以先飛去澳洲學兩個月
駁唔駁到 收皮未

新聞有講好似係天氣同懷疑機件問題
好人好姐學揸飛機 大霧都敢照飛
你朋友都幾勇下

廢時炒車,等埋report先
自己死好啦,唔好累到個instructor都死埋,搞到香港人個朵都臭埋
耶蘇搵你幫佢揸佢架飛機

玩d 高危活動
撞死左

咪講句「抵死」

下個到你死 屌你老母

玩d 高危活動
撞死左

咪講句「抵死」

駁唔駁到 收皮未

咁仲撚抵死

個決定自己都有份

個仔死左唔好内疚一世啊

你死左冇人內疚
自己死好啦,唔好累到個instructor都死埋,搞到香港人個朵都臭埋

屌你老母呀?有無睇新聞嫁

唔好理啲on9仔
點解某啲連登仔既道德觀可以咁崩壞
between 佢同之前中大換心死左嗰個同一間中學 間中學死人都死得幾密

乜撚野啊屌你老母
機上一名19歲姓張的香港學員和當地飛行導師重傷。
你on9?
點解某啲連登仔既道德觀可以咁崩壞

第一日上黎咩on9 想積口德麻煩你去uwants

乜撚野啊屌你老母
機上一名19歲姓張的香港學員死亡和當地飛行導師重傷。
你on9?

唔好理啲on9仔

即係你覺得 如果個教練因為咁樣死左
你會覺得應該?

唔好理啲on9仔

即係你覺得 如果個教練因為咁樣死左
你會覺得應該?

你咁快知件事點發生?咁快知道邊個錯?咁叻?咁知唔知幾時到你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞