澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
成班黑心窮酸撚 鬼唔望你地突然有舊錢去學飛跌死
Rip
暑假上連登真係痴撚線
成班黑心窮酸撚 鬼唔望你地突然有舊錢去學飛跌死

係就正呀...幾時有呀喂
死毒撚由內到外都係咁扭曲咁醜陋 百零萬係香港算得上乜撚野呀?大撚把人比到呢個錢啦

好彩仲有呢度俾班垃圾,唔係班垃圾日日出街斬人都似
毒撚真係好恐怖
死毒撚由內到外都係咁扭曲咁醜陋 百零萬係香港算得上乜撚野呀?大撚把人比到呢個錢啦

暑假呀 講下呢d野幾撚型
唔講仇富呢樣,都唔知一個人學飛機撞死左有咩得罪佢地,騎師都會墮馬,跳傘都會跌死,啲仇恨黎得莫名其妙,你踩單車撞爆個鼻又搵班人笑下你囉,幼稚

感激連尼住
戰士戰死了的時候,蒼蠅們所首先發現的是他的缺點和傷痕,咧著,營營地叫著,以為得意,以為比死了的戰士更英雄。但是戰士已經戰死了,不再來揮去他們。
於是乎蒼蠅們即更其營營地叫,自以為倒是不朽的聲音,因為它們的完全,遠在戰士之上。
的確的,誰也沒有發現過蒼蠅們的缺點和創傷。
然而,有缺點的戰士終竟是戰士,完美的蒼蠅也終竟不過是蒼蠅。
去罷,蒼蠅們!雖然生著翅子,還能營營,總不會超過戰士的。你們這些虫豸們!
唔講仇富呢樣,都唔知一個人學飛機撞死左有咩得罪佢地,騎師都會墮馬,跳傘都會跌死,啲仇恨黎得莫名其妙,你踩單車撞爆個鼻又搵班人笑下你囉,幼稚

因為佢地連門口都唔敢出
毒撚真係好恐怖

唔洗你講我都識照鏡, thx
搏盡無悔

而家人地普通一個男仔發生意外係咪都要話人抵死 已經唔係口唔口德撚既問題 你地係連人性都冇
喺連登唔係亂屌人抵死就型架
戰士戰死了的時候,蒼蠅們所首先發現的是他的缺點和傷痕,咧著,營營地叫著,以為得意,以為比死了的戰士更英雄。但是戰士已經戰死了,不再來揮去他們。
於是乎蒼蠅們即更其營營地叫,自以為倒是不朽的聲音,因為它們的完全,遠在戰士之上。
的確的,誰也沒有發現過蒼蠅們的缺點和創傷。
然而,有缺點的戰士終竟是戰士,完美的蒼蠅也終竟不過是蒼蠅。
去罷,蒼蠅們!雖然生著翅子,還能營營,總不會超過戰士的。你們這些虫豸們!

咁多字,班小學雞唔會識睇

上連登勿認真

因為佢地連門口都唔敢出

如果冧樓淨係死我一件就好喇
而家人地普通一個男仔發生意外係咪都要話人抵死 已經唔係口唔口德撚既問題 你地係連人性都冇

成班on9 以為咁樣好特別 好撚型

有冇人性都係毒撚一件
死又死唔去 人地點講有乜所謂
屌你老母

連登真係網上精神病院嚟

成班心理扭曲反社會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞