澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike
20歲
差唔多成百萬學費
唔係靠老豆我切

電視報三萬四

一堂都兩百美金喎以前
搏盡無悔
我成日覺得呢D學校好鬼流
硬係覺得唔夠專業

個邊最好個間叫 GFS, general flying services
唔記得左係咪俾BAE收購左
其實好多民航機師包括Qantas virgin都係做小型飛機師教練去儲鐘數
loser loser 人地total lose埋添
應該係天父提左佢上天國姐 大家替佢高興先岩

係囉, 一定要喊苦喊忽rip 前rip 後架咩
惡撚過共產黨
20歲
差唔多成百萬學費
唔係靠老豆我切

成百萬差唔多考到CPL啦
佢呢個最多咪PPL 澳洲連食宿 十幾個搞得掂啦
如果係個d Solo course 最多幾萬銀 包埋食同住
20歲
差唔多成百萬學費
唔係靠老豆我切

咪撚on9啦,考個RPL幾皮野咋

,數年前已到澳洲探路,希望學習駕駛小型飛機,在空中馳騁。

無錢會做呢d野 咪撚柒啦
rip
但可以喺做緊自己中意嘅野嘅時候死 都算係一種浪漫
不過佢屋企人就慘啲

btw諗起哪一天我們會飛個蘇博文

只可以話總好過返工返到過勞死咁。
RIP 辛苦佢老豆老母 一定好傷心 養到入大學死Q咗
20歲
差唔多成百萬學費
唔係靠老豆我切

電視報三萬四

佢哋應該係當一個體驗program

如果係攞牌係按鐘計
見過Cessna最快40個鐘拎到
以前我玩時A$200+一個鐘
大約20萬港幣可以拎到小型飛機牌
rip
不過佢屋企人就慘啲

點都好過岩岩畢業然後死既
連登仔真係雙重標準到

換著中國人死左會點呢

如果一方面覺得葡萄同仇富都冇大問題,點解雙重標準又要慚愧俾你睇?
連登仔真係雙重標準到

換著中國人死左會點呢

如果一方面覺得葡萄同仇富都冇大問題,點解雙重標準又要慚愧俾你睇?

冇問題架
所以你都唔好阻住其他人笑
Rip
成班仇富撚
Rip
rip
不過佢屋企人就慘啲

只可以話死係夢想途中 算好架啦 唉
rip
不過佢屋企人就慘啲

只可以話死係夢想途中 算好架啦 唉

跌緊落黎個下可能後悔都黎唔切呢
收唔收契仔 daddy
上高痴撚線 毒撚真恐怖

成班loser酸撚到

lose你老母咩
唔識揸就咪撚揸啦條廢柴

on99 唔揸點學呀
上高痴撚線 毒撚真恐怖

成班loser酸撚到

而家人都唔係度都唔知邊個lose

笑到😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞