澳洲學駕小型機遇意外 墜機港青傷重不治

483 回覆
277 Like 42 Dislike

我係佢個frd 係佢想學 佢啊媽好支持佢 所以先飛去澳洲學兩個月
駁唔駁到 收皮未

新聞有講好似係天氣同懷疑機件問題
好人好姐學揸飛機 大霧都敢照飛
你朋友都幾勇下

廢時炒車,等埋report先

可能教練認為大霧問題不大,不過計鐘,你唔學佢冇收入,有誘因
cls 連登宜家發生咩事...

黃絲憤情亂屌人帶壞風氣

好撚恐怖
我都想學呀

利申 公屋仔
咁都得罪到你班on9仔
又唔係蝗 做咩je你地
話人抵死果班垃圾唔拎黎填海曬哂
其實佢傷成咁,可能真係直接死左會比較好
Die for something you like
Respect
有fd都係澳洲學緊,一聽以為佢出左事(歲數一樣),覺得生命真係好無常雖然後來知唔係佢,不過都叫佢開學後一齊食返餐飯

btw rip我都想過去學,不過現實讀engine兼顧唔到,同埋無錢

其實十萬樓下
平時會屌柒呢度D垃圾酸
不過今次算
因為我最憎耶撚
成班自己甘心做地底泥就要人同你地一樣,抵你地成世都係冇人幫嘅地底泥,你地老豆老母都會為自己生到你地呢啲垃圾感到可悲
有fd都係澳洲學緊,一聽以為佢出左事(歲數一樣),覺得生命真係好無常雖然後來知唔係佢,不過都叫佢開學後一齊食返餐飯

btw rip我都想過去學,不過現實讀engine兼顧唔到,同埋無錢

其實十萬樓下

三萬絕對夠十個鐘 成班research 都冇做就話冇錢

其實十萬樓下

你要明白嗰班友從來遇到困難都唔會諗辦法,而係即刻話冇可能,之後有人做到就喺度酸人,話人有家底乜乜乜;人地嘗試但失敗,就會話人抵撚死,再睇下佢有咩可以笑,例如今次就攞人信仰嚟講。呢啲人嘅人生就只配上網打飛機,日日放夜幻想如果自己老豆你李嘉誠就會點點點,但呢啲思想咁撚狹隘嘅垃圾,有一百億都只會攞嚟叫雞叫到破產

其實十萬樓下

你要明白嗰班友從來遇到困難都唔會諗辦法,而係即刻話冇可能,之後有人做到就喺度酸人,話人有家底乜乜乜;人地嘗試但失敗,就會話人抵撚死,再睇下佢有咩可以笑,例如今次就攞人信仰嚟講。呢啲人嘅人生就只配上網打飛機,日日夜夜幻想如果自己老豆係李嘉誠就會點點點,但呢啲思想咁撚狹隘嘅垃圾,有一百億都只會攞嚟叫雞叫到破產
獨生子玩高危活動
所以話窮人真係唔好生仔 生著上面班陷家鏟真係害人害物 最好聽日全家死淨佢地一個 我逐個親自恥笑
小康之家都叫享受過 死左都抵啦
平時會屌柒呢度D垃圾酸
不過今次算
因為我最憎耶撚

同你意見完全一樣

今次呢壇野,好明顯係神急call佢返天家啦
係神既安排黎,大家無謂咁傷心
做完暑期作業先好上連登呀你班00後
所以話窮人真係唔好生仔 生著上面班陷家鏟真係害人害物 最好聽日全家死淨佢地一個 我逐個親自恥笑

唔可以死,要留係香港繼續做奴工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞