男朋友媽媽因為個仔要同我去8日日本旅行而喊

308 回覆
21 Like 879 Dislike
嘩 唔通我就係你朋友
一鳩樣
唉,我知網上講野我冇影響但會影響人,但都想講,對樓主同佢條仔唔感樂觀,唔想講係應該點做,但長遠你要考慮
佢老公味就係玩吓女玩到離婚
我信未必係樓主問題
因為真係有好多痴線老母 覺得人地搶左佢仔
無論條女做乜野 都睇唔順眼
佢係咪仲要老母幫佢沖涼?抺屎忽?
情緒勒索
咪俾條仔綁住自己
趁後生早啲分手 識過啲更好嘅男人啦
屌 係咪我朋友老母黎
我朋友情況同樓主情況都似 不過朋友老母更加嚴重痴線
佢地結婚後
個奶奶不停同佢仔講
‘你老婆係衰人黎’ 點似得你媽我咁好
‘你老婆人小家脾氣臭心胸狹窄‘
點似得你媽我咁大方咁好人
重點係我fd 真係冇做過啲乜
純粹佢老母當左我fd 係情敵搶左佢仔咁

’你搵個咁既老婆我好傷心‘ 養到你咁大’
‘你快啲出去溝女啦 溝多啲再靚啲既女返黎俾我睇’ 等等
簡直cls
因為個老母會不停支持佢出去溝女
搞到佢地快啲離婚
COME ON 櫻主, 你仲有我牙
我仔大個話去旅行我貼錢佢去添啦
比我靜下仲好
都唔明呢啲丫媽諗乜野
我會開心到喊 叫佢去10日玩得開心啲
呢個post無連登仔話樓主個伯母唔想自己個仔搞基先喊既
真人真事
第一次同男朋友去旅行,當時兩個人都係第一次出國,佢媽就係咁同個仔講搭飛機勁危險,飛到咁高耳膜會破bla bla bla
最後仲打電話俾我問我做咩帶佢個仔去做d 咁危險既事情

所以你呢個肯俾佢同你去算係咁
呢種老母就算俾佢去到 任何地方 離開佢一陣
應該都日日打俾佢問佢返去未
不停搵藉口叫佢返屋企
男朋友都幾無用
咁簡單嘅問題都處理唔到
剩係識得避

可以分手
由鳩佢啦

我陪足你9日

可互含
確係有呢一啲人。不過想了解吓會唔會好似林作老母咁
好似上面講,自已好好諗下
真係第三者都易處理,偏偏呢個"第三者"係佢老母,唔係話斬就斬
到你地真係結婚,佢老母堅持要一齊住,你肯唔肯
佢要孝順,你都有爸媽(估應該uncle auntie重在世下話)
可能我老巴打,感情問題唔會一律建議分手
但依家呢個問題你地真係要好好傾下
有d事,冇得唔面對
去8日都唔得? 幾大個
重以為幾百年前,嫁出去個女等於潑出去o既水冇回頭咁款
佢要孝順,咁樓主都一樣有爸媽要孝順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞