男朋友媽媽因為個仔要同我去8日日本旅行而喊

308 回覆
21 Like 879 Dislike
咁大個人去旅行都關老母事
同意 慢慢佢2個會同一陣線 對付樓主
CLS
條仔cls 條仔老母cls
樓主又肯陪佢地癲
講得啱
自己家庭既事就自己承擔啦,on撚99咁
呢種老母肯定以後都會一哭二鬧三上吊
威脅個仔 聽自己講野
畀啲時間伯母,上一輩要接受個仔係gay唔容易
簡單講 唔好搵個痴線老母家庭結婚
搞到離婚都係因為呢種老母
我係條仔真係斬纜算

i mean同老母斬纜
叫8婆都好聽左啦
呢種女人係臭閪黎
愛佢還愛佢
第時結咗婚日日畀外母磨
乜撚野感情都無晒啦
仲要單親仔仔自細覺得老母妹好慘
唔會狠心屌
自己諗諗,人生可唔可以為咗一個男人
搭多件失婚賤婦
冇可能架 佢同樓主斬 都唔會係同老母
佢呢種係唔會覺得自己老母有問題
有問題都係其他人
點解接受唔到佢老母
點解唔可以就佢老母既心態
第日結婚實要埋你哋屋企匙 唔比就又喊又嘈
重點係 呢個賤婦 唔麻煩都仲好啲
佢係一個好撚麻煩既女人 唔洗諗頭家會安靜
條仔咁垃圾,分手啦
其實可能佢知佢老母有問題
但唔想財政獨立 或者愚孝
所以由得佢老母控制
其實兩者都好病態
捐返入佢個西可能仲正常過咁
呢個係100%
仲會日日衝上去 又擺下自己啲野 霸下地盤都似
其實2個都痴線既
無謂同2個癲既過日子
到時唔係佢2個癲 係樓主癲
呢個情況 唔會發生多
時間耐左
佢會默默地做左一個仆街賤女人角色
俾人地老母唱佢挑撥離間 佢地2母子
其實好正常喎,咁耐冇見佢媽咪好想同佢相處耐啲,你做女朋友應該要識做人,差嗰3日,佢媽咪唔鍾意你咪仲麻煩。
如果你真係同佢行得長遠,將來有排相處啦,但佢媽咪總有一日係早過佢離開。
屌 呢啲老母成日覺得自己個仔未大個, 遇到呢類老母 第一個見佢既女朋友一定唔鐘意想拆散人
智障 結婚同埋佢呀媽一齊住個d嚟
點解唔需要?佢男朋友唔係一直住喺香港,係特登英國返嚟香港,要離開香港幾日去旅行點解唔需要同屋企人講?屋企人可能以為你會陪足咁耐,做嘢可以咁冇交帶嘅咩?
朋友條女老母同樓主男朋友老母好似
不過佢仲慘,已經廿尾但老母仲係唔比佢同男朋友去旅行,而且佢老母極討厭我朋友 (但我朋友係乖仔 完全冇不良嗜好 月入~70k),每次我朋友條女想搬走,佢老母都會嘗試自殺 cls
早走早著呀施主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞