[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=3dcKhO4Kess&t=36s

韓國出碟都未有聲氣,新既色彩系列第二彈(單曲cd)又黎料!
起碼證明繼續有資料同出鏡
好似要倒數全團變20代咁
仲有一年半先全員20歲up
到時齊齊扭屎忽可以玩下性感了!
難啲 niziu聽眾勁多小朋友
見到連登熱門post講yuna點解紅唔起
之後勁多comment話因為jyp歌唔掂
再去睇韓國super live
發覺jyp好多去到國際層面的歌
多數集中喺3年前咩wannable
Make you happy 甚至twice都係
呢3年選的歌都唔可以紅到出國
連itzy今年的主打
都俾連登仔話三線女團之流的歌
事實首乜春CAKE真係唔撚知唱乜.......
個mv又拍到霉霉爛爛.....
首歌一味淨係電腦合成混撚醬....
完全無易記毒得入腦既melody.....連一句都無,全撚部唔岩melody既電腦接合,懷疑全部AI一個鐘起貨作品!
呢首同none of my business一樣
係咁用單一歌詞洗人腦
但質素好一般 唔應該拎住做主打
但呢三年jyp音源係咁上下
對鬼佬力架黎講無咩所謂,反正韓式歌影視一條龍,佢地都係睇班仔/女,好colorful咁扭屎忽跳跳跳就收貨
WithU座位都諗得出
之前買咗W會員先行果啲咪變最後
做咩樹個個對鞋都咁鬆咁大隻?
唔係全部企位咩?
邊度咁講
我見前年sony搞果場d人都係企?
https://www.bilibili.com/video/BV1KX4y1e74e/
佢哋本人都生得似小朋友
我反而就係鐘意佢地有咁既特色!
真心厭果堆好似劈通頂既所謂美女!
黑眼寫架
不過真係唔好聽
開頭kkkk已經想走
好多女團都跳手勢舞 不過itzy跳就嘥左囉

唔知jyp諗乜拎黎做主打
人地有好歌都比親生女啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞