[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
聞說好似南韓呢邊所有權利收益全部都係歸於jype
上一機就zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
落機就練練練...............
想睇多d互動韓綜!
好正常 唔洗再經sony music發行
完咗巡唱都無休息過
出完康南個節目定係韓國開始報消息後關係?韓機場即時有粉叫同追!?
應該主要睇官方想唔想現場有fans
如果想佢會放少少風
如dm啲大fanspage
https://www.youtube.com/watch?v=yIJ1K4RUxAM&t=32s

呢兩個今日一定唔使練舞!?
直播都可以跳咁多隻舞?
好勤力
做韓國女團要練自己的舞
又要練自己公司其他男女團的舞
仲要練最近大熱歌曲的歌
如之前的hype boy, love dive等
因為韓綜/韓音番成日都會跳
所以真係好辛苦
佢地喺jyp訓練咗咁耐,舞蹈基本功都紮實,基本上學舞都快上手。
真…一般人跟舞卡關過程除左心理外,肌肉彈性體能解鎖適應期過左,先係真正學跳舞既開始…而佢地呢D已經係進化到專業複讀動作機器黎…

好流下…當年有出過紫色既咩?
比我up中左真係有
https://www.bilibili.com/video/BV1QC4y1R74w

JYPE最喜歡(提供)這種十年如一日既答案!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞