[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁似AirPod
最近兩條片連英文字幕都無
納豆
打開個盒之前應該啲人都以為係airpod

有興趣!
勁多步驟
好似仲要等1-2個月先收到
不過好似機身無野睇?得個叉盒有NIZIU?
好似當日又播埋新歌出黎(應該得melody比佢地練唱)
應該是一半官方
一半自己印出黎
其實淘寶印卡都係$60-$80/100張
睇卡的厚度同質料

Btw 宜家withu儲卡文化好巨大
成個演唱會外圍有幾百人手持卡簿
不斷搵人交換同交流
我諗因為niziu官方卡越黎越多
由買1set全套去到限定數量抽卡
係 一個直播三大錯誤
不過劇透黎講twice都係成日發生
反而代言問題如果發生喺韓國
涉及違約問題, 可以去到好大件事
就好似之前張員瑛代言samsung
Upload相果時用咗iphone先有的emoji
結果上哂新聞
https://www.kpopn.com/amp/2023/07/29/news-ive-jang-won-young-samsung-apple-iphone-fans-angry
所以Miihi妹要小心一點
就係見佢D卡點解咁鬼深色?個相簿又似D業餘DIY手作......
不過點都好,睇到NIZIU係大陸個勢係有番起色(唔計選完出黎比TWICE粉不斷黑化,搞到冷落晒無人再推)有番D知名,黎香港開個唱都唔係無可能!
https://x.com/NiziU_mayukaO2/status/1704680018834759764?s=20
JYP mentioned Mayuka at A2K audition program
日本招財貓有可能會無?
睇見真係嘔血,兩個華裔女,一個十足中國大媽咁既樣,死魚眼肥x一名,另一個豬膽鼻兩個都樣衰到做kol都嫌無特色,真係唔知搞乜!
https://www.youtube.com/watch?v=gHeDfkn4cAg&t=5s

呢條友點解可以咁多時間同無限金錢?
可以追足全國十七場巡演、又跟貼niziu大部份活動、廣告等,
最神奇佢絕對唔係靠youtube收入(得兩千幾人訂閱每次都只得幾百人睇)
自我介紹係藝人,但一定唔會係出名果堆,其實佢地係咪有d著數比番呢類勞心勞力既withu?
中國的確係越黎越多人識NiziU
我估都係靠jyp family/twice
但韓國出道 海外fans應該會翻幾倍
因為全世界好多人keep track KPOP
JYP
連續兩年
但係上年有遺憾係Riku無去到
今年如果有機會再去希望齊腳
正如喺香港有多於兩個物業的話
基本上可以唔洗番工的原理一樣
我估點都有非官方FC
得閒去搞非官方團聚
出下非官方卡仔、Banner
甚至JR燈箱慶生募集資金
有!仲以為係專登咁樣跑法?
同埋b站放條片條友自己cut短左問題?定係online版本?係咪無左三小分隊表演?
咁可能我無細心睇(邊整野邊睇邊聽....)
會唔會出番東京/大阪果d室內版本既碟?燈光效果好似比zozo戶外靚少少?(見d偷拍片比較)

同埋總覺得開始對形象保護方面,有鬆懈既現象,近期既片mako果d已經絕對素顏,訓覺樣都鬆左好多.....d片連英文字幕都無埋,我諗佢真係放棄左會谷niziu海外市場呢個初心(淨係靠niziu係日本都已經賺jyp全年收入咁多真係唔好當佢傻)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞