[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
仲以為無人續命.....感激!

(唔係12?)
無儲開Gif習慣
唯有貼関西Line慶新帖

仲有永遠做唔到嘅
第一次用延續主題
結果咁就中咗伏
https://b23.tv/nKaOyBA
Riku 大江 梨久「淚崩式感謝」(中字)
- Burn It Up

講得好得體同好感動
點解會跳左一個既
一定係連登的錯
剪得好好
有諗過再開
之後再用番呢個

但post開耐咗會永遠浸底
所以不如繼續用呢個
認到路入黎最重要...............

成個Album得一首新歌有MV
JYP快啲整full version Look at me MV
NiziU 卡啦Ok人気曲TOP 5公開👆🏻👆🏻

其實Paradise喺國內異常高人氣
喺唔少ig NiziU歌投票睇到結果
Paradise成日入到top 3
其實有大IP大話題夾住真係差好遠
不過計埋其他全部歌手,NIZIU D歌應該都入到十大啦!
第一句珍
今年jpop好似除咗idol無咩歌出名
唔好比我貼中.....好多個足球棒球員都有向NIZIU示過愛,記得既有AYAKA........
根據日娛統計數字,偶像退落黎嫁運動員既比例(唔計離婚),數字都幾高下?
https://www.thefirsttimes.jp/interview/0000309621/

原來幾首小隊歌,全部都係有份參與既自己填番詞的!好勁!
當初以為有個專業填詞人guide住佢地
甚至主要專業作詞人寫,佢地俾意見
因為出黎的作品真係唔似第一次填詞

但睇完專訪又唔似係
似真係佢地100%填出黎
喺香港電視台聽到NiziU把聲
好有親切感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞