[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
韓國出道是否凍過水
仲有兩場zozo,開埋再講......
(我就唔信佢今年內韓國唔會出道!)
360度成個場坐晒!舞台H型

https://twitter.com/NiziU_zaseki
太痴線了!
即係可能會成日行去中間
暫時天氣預測幕張果兩日都無落雨
希望第一個戶外個人演唱會搞得成
之前miihi直播疑似劇透咗韓國新歌
引起好多幻想
珍 可能就係zozo尾場宣布!!
呢次nizi男團個反應好似好靜?我見twitter都無人講,官方d po反應靜過香港夜市!
我都對男團無咩興趣無咩留意
反而想知produce 101紅得紅得起
班仔係有幾個睇落好勁,但唔夠靚仔又無第一季嗰種驚艷既感覺,可能要等出咗道執執啲造型,加外表成熟咗先吸引到多啲人。
一開始勢頭好重要
出道無noise好易玩完
事實真係益自己練習生益到出晒面(睇youtube留言都有人講),一開波已經打個突!使唔使做得咁過火?七個練習生直接參選?仲要唔係個個得
人地成萬人海選先入得13個名額?仲要有好幾個個樣同身材根本係浪費緊大家時間.......
比人感覺係壓低海選入圍水平黎襯堆練習生咁.....
唔知係咪撞正防疫期,個個都好死狗樣.....
出完niziu三年內,人地都唔知選左幾多隊新團了...........
同埋最大問題遊戲玩法完全無變,係日本娛樂黎講,第一炮咁響,隔咁耐再種第二砲,招數一成不變就等於自己宣布收自己皮!
我睇到第ep8,感覺上jyp d標準其實都無咩大變,但批評方面完全無晒以前既毒舌一針見血既對白,由其係AK2更加變左個湊女老豆咁,講句野都驚死傷到班鬼妹既心靈咁...........講番男團,依家既noise其實來來去去都係堆日本kpop大愛粉,無晒以前堆一般歌迷參與,同埋如果呢次結果太核凸既話,有機會連帶日本市場都拖垮落去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞