[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
又係賺日本人入場費既人質表演?
所有韓國當紅團都係度wor
連上次政府動員果次都無咁齊
如果入到場真係三生有幸
好隱晦.........咩叫做第三隊也是最快銷售完畢的隊伍?
算啦 有講好過無講
我估呢個站主應該都睇呢個post
好多謝你一直以來譯niziu media
每次官方出完之後我都一定去你度睇多次
真係好感激你一直以黎為niziu付出
我會一直繼續支持niziu同你

上次係睇第一次巡唱尾場
今次係睇第二次巡唱尾場
好緊張
第三隊jyp團開stadium級演唱會,前兩隊係twice同stray kids喺美國。niziu係最快售罄同出道後最快開。
爽!咩位?睇大電視位?
twice同stray kids有無係ZOZO開過?
(AKB好似11月本來打算ZOZO開,後尾又取消....可能避NIZIU)

今次買w會員先行牛牛
竟然最後都唔係坐地下果層
下次等出咗座位先買前排牛牛
無,twice喺東京味之素同大阪長居開。
今日encore有故障壞過MIC無聲....今日喊爆,聽日唔知仲喊唔喊?
上次巡唱尾場講咗一個鐘感言
今次仲要有煙花加成
點都爆喊

早咗五個鐘到達 俾想像中少人
可能因為熱到癲 行去會場都爆哂汗
勁快買完official goods 洗咗25k yen左右

每次覺得抽卡都伏 但都照去買咗黎抽
玩咗十抽 得個D賞 點知係抽到mayuka
即刻開心番 見到前面果個拎住十張D賞
好想知佢抽咗幾多錢

仲有3個半鐘 搵下野食先
但周圍好荒無便利店都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞