[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
明顯係韓國 team制作
1. 錄製的普通祝賀片 1賠1
2. 直播的普通祝賀片 1賠2
3. 宣佈有新歌 3賠8
4. 宣佈韓國出道 1賠100
上年呢個時間都一樣演唱會岩岩完,但係會夾住好幾個團綜、演唱會花絮、好多歌總之演唱會有排舞既歌都有Dance Performance Video放出黎.........今次資源好似少左好多?
定係一次過爆出黎?

我覺得韓文版"新歌"可能性都幾高下!即係有正式韓文新歌即係"出道"了!
但會係10/3之後發生...............
聽日會有新既NIZIU LOG?預告?
上年11月都仲有dome演唱會
但呢一刻除咗黎緊4-5個live表演之外
真係無其他大消息…

由年頭JYP傳過NiziU會韓國出道
年中Miihi果封寫俾員工的手寫信
去到宜家突然咩行程都無
其實有好多跡象真係喺韓國會有活動

見到tweet勁多人問韓國出道未
包括Youtube live, ig live, yt comment
都勁多人留言想Niziu韓國出道/歌
(都係因為想niziu多啲人認識)
但到宜家都無消息真係好鬱悶

如果去到12月都無咩企劃/大行程
咁jyp就應該決定放少咗資源俾niziu
放少資源?SONY會唔會放過佢?依家係國民女團啊!
有一片到尾無CUT版本了!

女團踩入第四年頭
強如Itzy都少咗好多資源
仲要produce 101個勢咁強
準備俾人分餅仔
唔知了…我就完全無去睇,以前睇過半集過度綜藝感覺,一開波D女個個妝好濃…
101的背後公司CJ來頭好勁
又Kcon Mmet Mama tvN OCN
Stone Music Genie Music
但睇trailer無乜韓味
好普通的一個演藝選秀節目
題外話
10月韓國有2x隊組合發行新歌
包括 IVE, NCT127, tripleS, weekly
Mamamoo solo, 前nmixx solo
Seventeen, TXT, Billie等等
10月不是一個好日子comeback
好密集!

Wellcome
睇完中字
演唱會無成員家屬座位咁搞笑
要Miihi自己搵屋企人仲要搵唔到
Mako真係傻大姐隊長
通常都係想隱藏身份…?混入埋一般觀眾到睇,由其係Miihi屋企人估計都習慣低調要私隱,同埋家屬指定位好難次次安排9次唔同人數唔同喜好去邊一場咁去特別每安排?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞