[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
101系一定紅
鬼妹心靈好脆弱!而且欺負鬼妹,美國市場會抵制JYP !
好彩niziu果期唔係話多練習生
仲要最後果斷out咗個練習生 幾公道
日本男團好似真係本身有唔少隊
但睇人氣同yt views又唔差
日本男團觀眾量係唔少
但我都覺得會飽和
因為真係一式一樣

天公造美!!
出生率低,呢類主力靠新世代撐既職業,只會越黎越集中單一化,要時間咀嚼既就bye bye next ............
岩岩睇左dayday版本男團ep9,化左妝加埋燈光真係唔同晒,翔音一開始我就覺得佢非池中物,跳起舞都幾似張國榮
仲有成四日,天氣既野.............祝好運!
同mirror一樣
造星果時薯到
其實依家撞正基老尊尼單野搞成咁,JYP醒少少分分鐘可以入位霸到個山頭,可惜進程真心太慢,人地一兩個月就搞到個選秀出黎?佢要三年都未得
唔太相信限時+邊講野邊劃+三人合作
可以最後有咁高汁的成品🫣
Secret同Jump真係做到商業程度
JYP最近開勁多分線
但好多都搞到兩頭唔到岸
個人角色光環太強,咩都要親力親為過下眼,依家好似都成五十幾?再過多十年仲有無心有力?仲搞唔搞到呢D?
時間唔可以咁比較,因為一般選秀節目淨係拍一班現成既參賽者幾個月參賽既過程。但係jyp呢幾個節目由海選搵人入公司做練習生拍起,練一排再幾輪比賽爭出道位,係花多啲時間。
佢已經無擔任公司行政管理既職位,亦減少咗自己公司團既歌既創作同監製。只係佢太出名同有經驗,選秀節目要搵佢負責同出面,先易啲畀到信心外國公司同jyp合作。
串Riku大聲
出席者List會唔會太過陣容鼎盛
新一代最紅全齊咁濟
會唔會真係後日巡唱尾場
宣佈韓國出道
咁的陣容 張飛過二千都值
IVE Lesserafim News jeans Stray kids
itzy nmixx Kep1er stayc niziu全齊 CLS
(雖然係分開2場)
冇SM公司,aespa
又係wor
差aespa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞