[WithU] NiziU 討論區 (13) 新專輯《COCONUT》正式發表!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我覺得係外國嚟講唔需要養眼!
但要好有特色!
呢隊野正路估計唔會多過四個人出道
(數黎數去得兩三個見得人)
唱歌好聽既美國周圍都係,搵個靚既真係咁難?(公開組)
日本男NIZI其實已經又係一堆屎黎,練習生既質數又係衰過乜(外貌)
果條射哩眼笑哈哈朋哉?竟然係大熱?真係唔該晒................

海選入到圍既又係專登選D遷就練習生水平既(外貌)
屌佢老味,成萬人面試,真係搵多幾個聽教聽話靚仔都咁難?
果條練習生星太?屌佢老味真係醜到嚇死人
選科學怪人?
A2K我覺得唔差
但Nizi 2 真係
睇都無個鐘意
Jyp選男嚴格過選女
我當自己係日本初中生會埋單既人選計,悠係最有型男型格....另外翔音、瑛史、裕贵、(都係可以投資執執個樣牙齒之類)弥乐、康平、颯大(真心check下屋企大人個樣等時會唔會走樣之類,無問題既都值得諗)....康平個樣係有d騎呢,但佢識樂譜樂理又識編舞,係鬼才黎!
而練習生除左颯大真係無個有好感,全部擺到明有仙人指點出場,果種kpop工廠味道老土到厭倦
又係啲模仿抖音熱門片。
屋企有啲事暫離咗半個月
又可以正正常常追Niziu
下個星期就飛去東京zozo睇
希望到時天氣理想
首Citrus真係唱得好好
穿透力好夠
好膠但好好笑 膠得黎都好專業
Miihi Riku duet live疑似劇透韓國debut新歌
但日子好似遲遲都未確實?

黎緊10月韓國好多第五代又comeback
10月一定唔係一個合適出道的月結份

有無買按摩棒?無買入場會比人排斥你的!
上年入場睇果時已經買咗
今次買埋light strap同wrist band
Stadium jacket好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞