[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
睇你個build 點砌
當你熟隻職嘅自然咩role嘅build都砌到
Fotm, raid
Mesmer係依家個Meta入面可以做Support/Tank(Chronomancer)又可以做DPS(Mirage),好抵屌

Necromancer都可以做下support(Scourge),但其他職做得好過佢,做DPS都高過佢,唯一存在價值就係Epidemic(職業技),禁一下分分鐘30k DPS

Druid就打咩Endgame PvE都一定要,換做Soulbeast都有幾好既DPS,而且Soulbeast最易玩

但都係睇個人喜好最好,有時個職個Style唔啱自己,幾勁都無用
有冇公會可以收留我
留Id/Display name,好快有人加你入會
Map completion做一次就夠
好在比兩個Gift,要我做多次Map completion我Del game算

雖然依加有坐騎會快左⋯⋯
我得一隻100%,其他全部唔過50%
其實好睇你玩開咩game mode
GW2 個DPS 主要係響tier 4 FOTM 同raid 就會講究, 其他game mode 如PVP, WVW, 或姐其餘PVE 黎計
個DPS 唔會太講究
個人認為, 咩職都好, 自己玩得開心就好
當果隻職你有落心機去練熟佢去玩, 你就自然可以做到好多唔同O既野
整legendary 先有需要, 唔整O既唔一定要追求呢D, 開哂常用WP 已經夠做
又唔可以話唔講究既,有一少部分既職真係Nerf得太嚴重,打咩都無力,玩起上尼都無癮deadeye
ringo.8612
巴打有冇大細階?
我搵唔到你
大家記得去guild到睇下,我哋係love kizzie
icon係隻好核突嘅粉紅quaggan
試下Ringo.8621
屌你老味個logo禾設計
唔怪得
你嘅藝術觸角簡直係走在潮流嘅尖端
quaggan好可愛
問題係logo嗰隻..
好似恐龍
你應該未響pvp遇過勁嘅
都SEARCH唔到,你是咪歐服?
ching識波
加咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞