[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
想問下大家咩ser
NA 是但一個就可以了
好 玩緊賊
afk左4年想回歸玩下 完全冇方向唔知改左d咩 係咪要買左25蚊usd個個expansion組合先
轉職又係咩一回事 個天賦板面轉曬完全睇唔明 仲有咩masteries
得隻80lv mesmer 唯一記得既副本係難打到嘔既arah 主線劇情都唔記得曬
夠贏咪得囉
當然,我同意街場10個賊有8個廢

利申,necro main
天賦版面其實同n年前差唔多,只係靚咗,模式大致上一樣,轉職就係加多一個panel落天賦到比你揀,個職多左幾招技同功能(Holosmith有Holomode,Weaver可以同時用兩個元素溝技etc),睇官方Specialization Trailer會易明D

Masteries係類似生活技能,大多同戰鬥無關,過左80lv後揀一條Masteries 去升,所有經驗值就會貢獻左落去個Masteries 到,升爆左仲要用mastery point去解鎖個tier先有得用。

Expansion依加做緊50% off,好多主流野都係expansion到,如果真係玩番最好買定
加入公會一齊玩
咩名 係咪要同ser先得
我好似係north america
WvW要,其他全部唔洗同Ser都可以一齊玩
有,留低ID
幾年前就棄左... 我記得我係necro,渣住支bifrost
而家支bifrost仲夠唔夠用?好似出左新既legendary?
夠用 出左新LEGNEDARY都無關係 同舊果把數值一樣
新手求公會
我覺得探索tyria地圖同d jump puzzle幾好玩, 之後hot d 地圖開始覺得好麻煩
打完hot主線,未打pof

id: Noetas

利申: condi thief
thanks bro

另外想問問, 80lv之後佢下面個條exp, 升滿之後拎到個個徽章有乜用

即係呢個(張圖上網搵)
食屎啦
3連dodge
純粹係比你睇Mastery Rank Lv幾,亳無作用

得閒一齊pvp
原來係咁

個陣我一直都唔知有咩用 行街見到其他人都幾高 就諗住係咪有用要升 個陣升到廿幾就覺得太漫長無再理過
condi thief = high skill floor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞