[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
講講下好似WHB前仲有個HKG
個會長玩玩下失蹤先開WHB
好耐好耐啦
個時先岩岩出GW2
係度跑箱打條紫電龍同大冰龍
我好記得自己係著緊FLAME LEGION套甲
你地揀咩server?
唔打wvw冇所謂,淨係分咗na eu
呢到大部分都係na

之後想打wvw有得再轉server,好似第一次免費,之後要買
完左WVW即死event後
依家見到人down當死咗, 直行直過
我求其揀左個,好似唔知咩sea, 係europe個邊,開左隻necromancer試下
EU 你好快後悔
如果你唔係EU住
咁要轉邊個呀?要delete左隻人?反正我玩得一陣
即係NA個堆之間可以自由轉,打世界大戰就係NA對EU?
NA同EU就好似台服同港服
d人完全冇得交流
除左trading post
原來free account無得轉,開過隻新算
大獲,開多條友原來都會lock左係同一個server...我要成個account delete??
delete 哂D角色就可以轉
thanks, 你地係na邊個ser?以後有機會ww可以一齊
應該好多都唔同ser
揀咗na就夠啦,你會玩落去嘅就會買expansion,買完有次免費轉,到時再轉都唔遲
我試左delete曬d人都係轉唔到na
Free accounts cannot transfer to different worlds.
睇黎你要買/開新AC
NA wvw server個人建議JQ/SBI/SOS/BG(有生之年入到的話)
Free acc開過個算啦,我當年都係咁
前排見到特價買左兩個expansion, 而家玩到不能自拔
利申隻驚一出果時玩左兩年, 之後afk
有無公會收留 最好有得玩guild mission, fotm 啦
玩pve 多, pvp wvw 跟甩左未摸熟
見到連登有post 好感動
屌唔記得留Id
AntiK.2968
主玩guardian, 但necro warrior ele mesmer 都有 80 lvl
而家仲有香港公會?
入左SOS, 個名叫Pickleros
Id?
Pickleross.5094.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞