[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
當年買左最basic果隻玩左陣無玩,想回鍋,如果買pof係咪最basic果個都夠?另外有無話邊個server多自己人?
你可以入我地公會 但我地唔多活動
可以買POF + HOT , 兩個一齊買好似有平
係唔係love?
我好耐之前喺舊登嗰陣入左
咁有無話邊個server?
係love, 我地通常用公會discord傾野, 但而加可能會講埋其他GAME
所有server pve互通,server影響只有WVW,你join邊個都無所謂如果唔玩WVW
想問下rifle deadeye係唔係好弱勢?
我自己好鍾意deadeye嗰種狙擊手feel仲要有跪射隱身
一般般 daredevil勁D

唔會,尋日pvp先見到一隻幾勁
想問下 依加點賺錢好?
脫節左好耐 見到要搵錢好似要組隊打
但係我係毒行俠無隊友
Fractals T4+Recs
Silverwaste好似都仲幾好賺
fotm係唔係一定要搵隊友一齊打?
無朋友

街團都得
Silverwaste好似都仲幾好賺
fotm係唔係一定要搵隊友一齊打?
無朋友
夠lv80?夠的話可以join街場打tier 1熟習下兼升fotm lv先
夠80啊 自己去打T1都唔夠打
街場應該邊度搵?係唔係喺獅子城FOTM點度問有無人打?

一個人梗係唔夠,預1隊人打架
Btw我afk左三個月後又返黎
有無人打pvp
我都afk左好耐
留名
岩岩合左Nevermore, amalgamated gemstone farm到傻

上個season上左merciless legend
二百幾ping根本冇可能上到頭100
聽晚underwater combat revamp
deadeye真係好悶
係PvP同PvE都冇用
唔知會唔會改得好玩
我新手, 如果先買一個PATCH,買HOT 定POF 先? 巴打都係邊個SER 同邊個公會?
Both
買兩樣好似平d
因為我打算買POF 既digital deluxe... 2 個deluxe 一齊買太貴啦, 定其實普通版就夠玩
佢意思係買pof個陣可以用特價買埋hot
預長玩都會買齊架啦
一買就買曬佢啦
見有新箱
開埋之前買淨既16條key, 中左新手套
之後weapon unlock中chaos sword
之後7個dye kit中3個exclusive dye, 其中一個係permafros
可惜唔中九尾jackal

我覺得自己真係好撚好彩
九尾座騎真係好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞