[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
打唔打wvw?
打~~
咁等有經驗嘅巴打答你
回鍋玩家 基本上冇晒印象 由零開始
買左pof 想玩大劍死靈 岩岩開下普通地圖打下任上左80
但未做任開大劍技能 又未打過主線故事
淨係睇人地啲攻略買左套橙裝 配下技咁

有冇人可以有啲step by step 既資料睇下
對兩個資料片完全無從入手
太大量既內容
睇完又唔知講乜
想解大劍又唔知點做 唔知去乜野地圖
副本果啲又未掂過
係wvw跟下大隊打過下 但冇得飛
我見人講亞洲時區wvw都係入BG或者JQ
BG比較有統率性啲
JQ因為以前啲傳奇人物離開左打得比較散
BTW 今日睇stats jq係T1
BG去左T2
解大劍直接學reaper條spec,有hero point就得

Hot map由silverwastes入,pof map係lion arch搭飛船去
兩個跟故事做就會搵到路開

冇新dungeon,新嗰啲係raid,通常有紅裝/legendary先打

Wvw飛要係wvw啲技到升,本身都好似要去hot學咗飛先

詳情可以上巴哈搵,記得當年好似有詳細po
咁我去JQ. 轉D人仔去果邊先
同埋大劍同飛要買hot
平均BG應該係好過JQ
你諗清楚先

Btw 我玩緊JQ
諗過下轉BG 但好貴同埋full左
所以仲玩緊JQ
有買 但未研究 打左上80岩岩
BTW感謝解答
我本人係ET server呢啲server仔已經懶得轉,細server有細server嘅好處就係可以同唔同嘅server嘅人打,一時合作,下個禮拜就變咗對手
招募raid新手團
有冇巴打一齊玩下
JQ BG轉唔到搞到唔想玩...
有興 有冇telegram group
冇,有discord grp
仲有冇想入公會但未加嘅巴打
記得係留有4個數字個id, 係frd list左上角搵到
其實打Raid唔一定要全紅裝先打到,Exotic甲再加Ascended飾品(Laurel換)已經好足夠,甚至全Exotic都得(當然要有番禁上下技術),有興趣學打既巴打可以入Discord Group,夠人就開教學團
JQ 得朝早同鬼佬有得打下
夜晚好多時都唔夠人打
比我揀會揀SBI
POF開左幾日之後就Afk左
PVE有冇咩新野玩?
加我入去 我應該之前加左你friend
加咗
我終於爬返上plat啦
啲人真係好恐怖,可以輸俾會反射自己到死嘅pp thief
最近bg比兩個ser夾攻
之前server係sos , 係咪無得開新角係BG / JQ
最近各大fight入左Kaineng, 變相推高左SBI
所以如果要入就應該入Kaineng
回鍋想入團+++
ShaDoWxDay.1452
見呢排50% off 就買番黎玩 又玩到上番癮lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞