[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
免費玩到滿lv
係有啲地圖去唔到
同埋有啲build用唔到
仲有一啲功能用唔到
都係唔買住
都唔知玩唔玩到咁後
但佢而家減價買定好似好D
滿lv好快
我個FD話有排
今朝26G -> 100Gem
即刻換哂D錢, 依家變窮鬼 唔知FARM咩好
隻驚唔整傳武 其本都係無乜野farm
紅裝轉屬買材料都要好多金
Hunter: PVE補血流, WVW 狗也不屌, PVP唔清楚

Mesmer: PVE ,PVP ,WVW
-多功能集於1角,可攻可坦可輔助

Necro: PVE ,PVP ,WVW
-玩condi多
Mesmer就係要玩到敵人一頭霧水

Clone同phantasm好相似,clone只會用普攻,傷害整低,主要用途係自爆,即係F1-F4技;phantasm係識特別攻擊既clone,通常係武器技能召喚,正常傷害,用完一次特別攻擊會自動消失,有天賦可以令phantasm攻擊完變番clone
個人認為mesmer係最難上手嘅職,巴打加油
竟然係咁,可能大家對快慢定義唔同
有興趣可以開啲dungeon團幫大家升下lv嘅
唔玩raid嘅話,玩咩都冇所謂,我仲玩緊隻GS/sword+focus chrono 打fractal T4加一隻staff 法池condi reaper專打WvW
map complete下就80啦喎
你果個咩fd黎
老手知道有咩地方可以刷經驗緊係快啦,加上有升lv書
不過佢係幾年前玩唔知有冇唔同
幾年前確實無升lv書
mesmer warrior
三個mode都係meta
回鍋玩邊個server 最好
Pvp暫時每個職都有用,而且唔洗整裝,可以淨係諗另外兩個
回鍋玩邊個server 最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞