[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
而家先買番hot 有排玩

就出pof

準備一次過買哂

邊度買HOT平

官網買pof個陣可以加十蚊買

我見係加20USD
我見呢個網D KEY好平, 係咪堅野
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-guild-wars-2-heart-of-thorns-cd-key-compare-prices/

上官網搵official retailer個list啦
沉晚終於ko左ls3-6,siren's landing做得唔錯。
最尾lazarus吸livia果度,咁樣收尾
d綠同黃裝係咪裝過上身就賣唔出
d綠同黃裝係咪裝過上身就賣唔出

拆咗佢啦
黃裝拆嚟拎紫波
公會星期五有冇團
各位有冇用VPN
我連去US平均300, 有時跳上350
有冇好介紹
Are you ready?

幾時開波?
趕唔切玩埋one path end

幾時開波?

好似今晚12點

幾時開波?

好似今晚12點

我都係, LS3淨係解到EP5

幾時開波?

好似今晚12點

我都係

幾時開波?

好似今晚12點

我LS2咋
D大劍好多都好型棍
D大劍好多都好型棍

武士刀
D大劍好多都好型棍

武士刀

但TP買好貴
點解revenant唔用得大劍
D大劍好多都好型棍

武士刀

但TP買好貴

好想買Eternity 計過錢->gem->gold 要成3千蚊
D大劍好多都好型棍

武士刀

但TP買好貴

好想買Eternity 計過錢->gem->gold 要成3千蚊

eternity好貴 成5000幾gold
twilight 3000幾

POF出左 HOT係唔係唔會再有人 我仲諗打齊mistward套甲
喺official website 買左POF 條key redeem 唔到既
無玩成兩年, 而家完全唔識玩

邊度有得抄人地D build玩住先

死靈

死靈

https://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki#
呢度幫到你
D大劍好多都好型棍

武士刀

但TP買好貴

eternity好貴 成5000幾gold
twilight 3000幾

POF出左 HOT係唔係唔會再有人 我仲諗打齊mistward套甲

唔係

死靈

https://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki#
呢度幫到你

睇唔到佢個三行天賦點點

全部變哂灰色
P/P thief用deadeye勁好多
行DA Trickery, mark可以stun人再gain quickness之後unload 2次打成萬血
用mercy refresh招mark又可以再黎過
Mystic Forge係唔係齊材料就合得
唔洗理crafting level??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞