[New Expansion] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [2]

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
daredevil個dodge太屈 我估deadeye都幾難取代到

好似極遠range
係wvw用黎snipe殘血唔錯
我玩左三年都只係得5.5k ap
POF main class應該由ele轉去玩工程

ele唔吸引咩

唔係staff spam fire 2同5 就係fresh air瘋狂overload
新專精固定3秒轉attunement睇死佢咪又係fresh air

新ele話會兩隻元素撈埋一齊喎,可能真係有其他嘢玩下呢

四個元素 全部撈一次就有六招新技
仲要唔同武器唔同技 都未計劍嘅新技
不過fresh air keep住會勁就真嘅

我睇wp片話每把武器加埋 元素有成42 招新技
daredevil個dodge太屈 我估deadeye都幾難取代到

好似極遠range

darefdevil開地圖採礦真係一流咁快

好似極遠range

darefdevil開地圖採礦真係一流咁快

公會係咩
公會係咩

Love Kizzie
幾年嚟都係hea住玩
Tashigi.9481

邀咗
公會係咩

Love Kizzie

原來係會員
AFK左幾年 好多新系統都唔了解 其實難唔難追

玩玩下就識

我afk左一年 老實講user friendly左
而且幾有新鮮感

好似pvp打ranked
season 3 個時要由綠寶石慢慢打上去
season 7 變成用頭十場決定你咩實力

我尋日打完10場直接上白金
節省好多時間
再加上rank reward同埋徽章系統分開
跌返落金牌都唔會影響reward

至於PVE仲簡單
因為優化左好多commander ( 指揮官 ) 同埋mentor (老手標記) 系統,好多老手都願意帶新手

而fotm副本每日獎賞亦有分成T1(最簡單0-25lv) -T2(25-50) T3(50-75) T4(75-100lv) 鼓勵唔同階層既玩家組隊

wvw我無乜點玩唔知
80lv粉裝應該係唯一難追既野
留名先 原來仲有post 呢到
無知問吓 舊時喺舊登入咗公會 係唔係就係各位巴打呢個嚟?

邊個公會?我哋舊登都有招人

WHB
無HOT 係咪玩唔到滑翔

WHB

WHB死剩種

今朝一直都係咁

uninstall 完, download過個 setup檔, 都係咁

但 twitch 又有人玩近

可以點解決呢?

今朝一直都係咁

uninstall 完, download過個 setup檔, 都係咁

可以點解決呢?

係咪裝左D野搞到同GW2 Crush

今朝一直都係咁

可以點解決呢?

係咪裝左D野搞到同GW2 Crush

上一次登入係2-3星期前,都仲好地地

部電腦無裝其他野呀, 無其他game都無裝其他軟件

平時都係上網多

頭先試過google search, 用2年前D方法
關埋windows 防火牆都係唔得,

以前都未試過咁...

WHB

WHB死剩種

轉過黎LoVe啦
WP搞左個比賽:
https://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/6rejck/woodenpotatoes_the_best_competition_i_could/?utm_content=comments&utm_medium=hot&utm_source=reddit&utm_name=Guildwars2

第一名個獎品係全部傳奇武器
就算唔用賣返出去都成4萬金
參加方法係拍Youtube片黎宣傳Guild Wars 2
宣傳令香港多啲巴絲打玩又可以係遊戲拎到獎勵
一舉兩得
無HOT 係咪玩唔到滑翔

我afk左一年 老實講user friendly左
而且幾有新鮮感

好似pvp打ranked
season 3 個時要由綠寶石慢慢打上去
season 7 變成用頭十場決定你咩實力

我尋日打完10場直接上白金
節省好多時間
再加上rank reward同埋徽章系統分開
跌返落金牌都唔會影響reward

有好有唔好,結果多咗好多人純粹要個reward嚟打pvp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞