盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
應該係為咗就演唱會同大家行程 所以拍下又停下咁
https://www.instagram.com/p/CwweTH-v0th/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

有加長版
係咪已經所有人都知佢驚魚頭

根據上上個post尾投票結果 今次已經將新post搬咗過音樂台

盧瀚霆嘅個人post能夠喺連登繼續開落去
真係非常多謝大家支持
都要多謝mami你一開始開咗呢個個人po
for嗰陣嚟講真心唔容易
但我信所有事都會越嚟越好嘅 吸引力法則
見到你上面話好耐冇見過佢依個樣
臨po尾po多張上嚟happy share
應該好多人都睇過
其實好我鐘意佢呢個頭
我都好鍾意啊
所以同大家happy share
成日見人話白金色個頭唔好睇
但明明好好睇呀
學盧瀚霆講 taste and preference
我都見過有人話好鍾意佢黑色頭髮
每個人偏好都唔一樣是很正常的
黑色我曾經都鍾意 但可能見得多 厭咗
我暫時鍾意佢深色頭(各種啡etc)然後淺色頭(白金etc)最後黑色頭
主要係因為佢染嗰隻黑色真係好黑
之前有一排佢個黑色頭望落去係冇咁黑嘅黑which我係幾鍾意
唔知有冇人聽得明我講咩 唔係太識點去形容髮色
明呀 太黑會搞到set頭太冇層次 同埋顯得唔自然
如果係啡黑會好啲
染到咁黑唔知係唔係為咗個角色
希望佢之後就算染黑都唔好過黑
其實好少人黑髮色會黑到咁
最鍾意啡色頭
個妝都好睇啲
get到 即係好似佢有時條眉都會化到太實咁
太黑就會變到太實色
再加上佢又鍾意狂噴spray
就變到好似一pat好硬好實好令嘅嘢咁
無論髮型定髮色
都係嗰句 我覺得需要顯返啲層次同空氣蓬鬆/躍動感 望落先唔會太老成
已經save咗好多圖等留名
學撈講 追佢係有攰嘅時候
但快樂同被治癒嘅moments係outweigh晒所有曾經出現嘅負能量
結論出到嚟更多都係開心同無悔
多謝mami令我有機會同大家一齊快樂追星
多謝盧瀚霆
一講條眉又可以loop返上次講嘅嘢
所以上面都有講啡色頭個妝會好睇啲
同埋可摸以唔好畫到條眉咁長
呢個好似上次都有講

上爆谷佢講要噴咁多spray我笑咗
佢真係咩都知
same
啡色頭嚟講我好鍾意2021年prada event個妝同頭
2021年miss dior event同上年年尾叱咤press con都好靚
好鐘意演唱會之後個日成個look
雖然佢好攰 但好似外國王子咁 好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞