盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
記得之前有次拍嘴戲出報導後有人仲話自己圍觀好乖 冇阻住
我自己覺得就算真係好靜但圍住已經係一種壓力
真係唔想佢要擔心埋拍攝以外嘅事 俾啲空間佢抖下氣得唔得

次次搵佢拍嘢都要顧埋班人 咁樣以後仲邊有人搵佢
要見佢咪等公開event或者show見囉
咁樣阻住晒人做嘢唔係叫支持
而係自私同拖累

啲人成日強調好安靜=唔影響拍攝
有冇諗過一堆人塞住喺街/行人路幾個鐘其實已經係影響緊拍攝
只要有一個街坊覺得你地長期咁多人好阻街擾民走去報驚嘅 嗰日劇組就收得皮 唔使旨意準時收到工
都唔係無其他劇/戲未試過
見到有條片直頭係喺路中心跟住過緊馬路嘅撈嚟影
唔止拍片者 仲有啲人都企咗喺另一條行車路中心舉住手機影 等緊佢行過去 真心好危險
萬一真係有咩意外 最後其實係要撈同隔離嘅John哥食晒
唉雖然佢唔會睇呢度
我亦唔會惴測佢係知道幾多嘅情況下repost張相
但都想講

盧瀚霆你咁樣會令越嚟越多追劇組嘅徒覺得拍劇期間塞晒喺街長時間圍你影你等你係冇問題
亦會覺得冇影響到拍攝
為咗博點燈之後情況可能仲更加瘋狂添
但其實劇組人員有苦自己知 佢哋控制場面係會越嚟越辛苦

唔想MH fans阻街俾路人狂屌事件再重演
亦唔想因為fans搞到被行內列做難搞藝人名單
希望你自己衡量 亦都希望fans自己識諗

拍劇加油啦 全世界順利拍完快啲收工
除咗repost釀魂之外 佢好似del曬今日其他story?

嗰時好漲
有啲肉地幾好
塊面脹卜卜好鍾意
放大張圖cap完再po story話好cute嘅人仲cute
但我冇肚腩㗎
好得意
食完月餅就會
個樣好乖
著hoodie睇落好幼
包包面諗返起903籃球賽 好似一粒大福

幾時得閒去考車牌 想睇佢學車
要考幾多次先pass
我覺得佢去學車可以直接做一個節目
期待有一個製作組諗到呢條橋去sell公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞